Prima pagină » Redmi Watch 4 anunţat oficial: ceas cu HyperOS şi ecran AMOLED la 60 Hz

Redmi Watch 4 anunţat oficial: ceas cu HyperOS şi ecran AMOLED la 60 Hz

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-watch-4-anuntat-oficial:-ceas-cu-hyperos-si-ecran-amoled-la-60-hz

Xiaomi a ţinut pe 29 noiembrie un eveniment pe produse Redmi şi cap de afiş au fost telefoanele Redmi K70. Pe lângă ele a debutat şi ceasul Redmi Watch 4, care se prezintă cu HyperOS la bord şi un ecran AMOLED de 60 Hz.

Redmi Watch 4 e cel mai premium ceas Redmi de până acum şi primul cu corp metalic. E fabricat din aliaj de aluminiu, cu design unibody. Aduce şi un buton crown rotativ din oţel inoxidabil în dreapta, cu design diamond cut. Are şi certificare IP68, pentru rezistenţa la apă, până la o adâncime de 50 de metri.

Ceasul are specificaţii premium şi pentru ecran: panou AMOLED de 1.97 inch, cu refresh rate de 60 Hz şi rezoluţie de 390 x 450 pixeli. Oferă până la 600 nits de luminozitate, deci e numai bun pentru utilizat la exterior, în bătaia soarelui. În plus, are şi tehnologie LTPS, deci îşi va scădea refresh rate-ul când e cazul. 

Pe partea de fitness şi sănătate, găsim un senzor de puls şi SpO2, monitorizare somn şi stres, dar şi tracker de ciclu menstrual. Are suport pentru nu mai puţin de 150 de moduri sport şi aduce şi un GPS pentru exerciţii făcute la exterior. Bateria de 470 mAh oferă până la 20 de zile de autonomie, ceea ce nu e rău deloc.

Mai are şi NFC şi Bluetooth 5.3 şi costă 63 de euro. Aşteptăm şi sosirea sa în Europa acum, probabil la MWC 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Watch 4 anunţat oficial: ceas cu HyperOS şi ecran AMOLED la 60 Hz

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă