Prima pagină » Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul

de Roboțelul @ iDOR.info
microsoft-renunta-la-aplicatia-teams-in-suita-office.-care-este-motivul

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 06:23

3361 citiri

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul

FOTO: Facebook/Microsoft Office Specialist

Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform declarațiilor oficialilor companiei.

Schimbarea vine în urma preocupărilor legate de potențialele probleme antitrust, mai ales după ce Comisia Europeană a început să investigheze compania, după o plângere din 2020 făcută de Slack. Slack a criticat Microsoft pentru integrarea Teams în Microsoft 365, sugerând că acest lucru ar putea restrânge concurența pe piața de software-uri pentru comunicații.

Robin Koch, purtător de cuvânt al Microsoft, a explicat că noua politică va ajuta la „asigurarea clarității pentru toți clienții.” Potrivit lui Koch, clienții existenți care au deja pachete ce includ Teams își vor păstra accesul și vor putea reînnoi sau actualiza aceste pachete. Însă, pentru noi abonați, Teams va fi disponibil doar ca produs separat.

Când scoate Microsoft aplicația Teams din suita Office

Decizia de a oferi Teams separat de suita Microsoft 365 a fost implementată inițial doar în Uniunea Europeană vara trecută, ca răspuns direct la investigațiile Comisiei Europene. Acum, Microsoft extinde această politică la nivel global, posibil influențată de recentele acuzații antitrust împotriva Apple în Statele Unite, care au subliniat riscurile legale ale integrării excesive a serviciilor.

Deși această mișcare ar putea reduce riscul unei penalizări financiare mari din partea autorităților europene, Reuters sugerează că Microsoft ar putea încă să se confrunte cu o amendă, dar aceasta ar fi semnificativ mai mică decât sancțiunile posibile în cadrul unui proces antitrust.

În plus, se confirmă că Microsoft Office 2024, așteptat să fie lansat anul acesta, nu va include Teams.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft se pregătește să prezinte noi funcții de inteligență artificială

Microsoft se pregătește să prezinte noi capabilități de inteligență artificială la conferința anuală Microsoft Build, programată între 21 și 23 mai. Evenimentul va marca un moment…

Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli

Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă