Prima pagină » Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate

de Roboțelul @ iDOR.info
microsoft-vrea-sa-introduca-reclame-in-windows-11.-cum-pot-fi-dezactivate

Vineri, 19 Aprilie 2024, ora 23:33

1593 citiri

Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite.

Experimentul se aliniază practicii companiei de a utiliza spațiul din meniul de Start pentru a promova aplicații disponibile în Microsoft Store, o abordare similară cu cea adoptată și în sistemul de operare anterior, Windows 10.

Reclamele sunt afișate în secțiunea recomandată a meniului de Start, dar pot fi dezactivate de utilizatori. Pentru a opri aceste recomandări, utilizatorii trebuie să acceseze meniul de Personalizare din Setări și să dezactiveze opțiunea „Afișează recomandări pentru sfaturi, promovări de aplicații și altele”, scrie The Verge.

Cu ce actualizări a venit Windows 11

Această decizie de a testa reclame în meniul de Start este limitată deocamdată la utilizatorii beta din SUA și nu afectează dispozitivele administrate de organizații sau utilizatorii care nu participă la programul beta.

Deși este posibil ca această caracteristică să nu fie implementată la scară largă, istoricul Microsoft arată că, compania a integrat frecvent reclame în platformele sale, inclusiv promoții experimentale pentru serviciile sale, cum ar fi OneDrive, care apar în meniul deschis.

Recent, Microsoft a lansat Windows 11, un nou sistem care include o interfață actualizată, menită să ofere o experiență mai intuitivă și fluidă. Meniul de Start a fost centrul unei redesignări semnificative, fiind acum poziționat în centrul ecranului și afișând un aspect mai simplu și modern. Bara de activități a fost, de asemenea, actualizată pentru a facilita accesul rapid la aplicații și fișierele recent utilizate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul

Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform…

Microsoft se pregătește să prezinte noi funcții de inteligență artificială

Microsoft se pregătește să prezinte noi capabilități de inteligență artificială la conferința anuală Microsoft Build, programată între 21 și 23 mai. Evenimentul va marca un moment…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă