Prima pagină » Xiaomi Mi Flip: Design cu Ecran Extern Generos

Xiaomi Mi Flip: Design cu Ecran Extern Generos

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-mi-flip:-design-cu-ecran-extern-generos

Xiaomi intenționează să aducă un suflu nou pe piața smartphone-urilor pliabile cu modelul său Mi Flip, care se pliază vertical. Au apărut noi detalii despre acest dispozitiv.

Conform schemelor scurse, dispozitivul cunoscut sub numele de cod “Ruyi” va avea un ecran extern foarte generos. În ultima perioadă, am observat o tendință de mărire a ecranelor externe la smartphone-urile pliabile vertical, pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Același lucru s-a întâmplat și cu Samsung Galaxy Z Flip 6.

Xiaomi Mi Flip
Xiaomi Mi Flip

Procesor Puternic și Baterie Generoasă

Conform unor scurgeri anterioare, Xiaomi Mi Flip va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și va beneficia de o baterie de 4800mAh/4900mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 67W.

Detalii despre Camere

Noile scurgeri de informații au adus la iveală și detalii despre camerele fotografice. Camera principală va folosi un senzor de 50MP denumit Light Hunter 800, bazat pe OmniVision OV50. Pentru camera tele cu zoom optic 2x se va utiliza un senzor de 60MP OmniVision OV60. Camera frontală va fi echipată cu senzorul OmniVision OV32B.

Xiaomi Mi Flip

Xiaomi pare să fi optat pentru senzori furnizați de producători non-occidentali pentru acest model. Xiaomi Mi Flip este așteptat să fie lansat pe piață cel mai devreme în lunile mai ale anului 2024.

Caracteristică Xiaomi Mi Flip
Procesor Snapdragon 8 Gen 3
Baterie 4800mAh/4900mAh, Încărcare Rapidă 67W
Camera Principală 50MP Light Hunter 800 (bazat pe OmniVision OV50)
Camera Tele 60MP OmniVision OV60 (Zoom Optic 2x)
Camera Frontală OmniVision OV32B
Lansare Estimată Mai 2024

Xiaomi intenționează să aducă un suflu nou pe piața smartphone-urilor pliabile cu modelul său Mi Flip pliabil vertical. Designul cu un ecran extern generos, hardware-ul puternic și capabilitățile camerei par promițătoare pentru a atrage interesul utilizatorilor.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi Mi Flip: Design cu Ecran Extern Generos

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă