Prima pagină » Seria Mate 60 propulsează Huawei la conducerea pieței de smartphone-uri high-end din China în 2024

Seria Mate 60 propulsează Huawei la conducerea pieței de smartphone-uri high-end din China în 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
seria-mate-60-propulseaza-huawei-la-conducerea-pietei-de-smartphone-uri-high-end-din-china-in-2024

Huawei își revendică poziția de lider pe piața chineză de smartphone-uri în primele două săptămâni ale anului 2024, marcând o revenire notabilă după impactul sancțiunilor SUA din 2019. Motorul acestei reveniri? Noul Huawei Mate 60, echipat cu procesorul Kirin 9000S dezvoltat de Huawei, care a jucat un rol crucial în această ascensiune.

Seria Mate 60 propulsează Huawei la conducerea pieței de smartphone-uri high-end din China în 2024

Sectorul smartphone-urilor high-end din China se pregătește pentru o expansiune de 27% în 2023, potrivit previziunilor. Datele oferite de Counterpoint arată o imagine dinamică a pieței, cu 73.9 milioane de unități expediate în Q4 2023, din care Huawei a înregistrat o creștere impresionantă de 47%, asigurându-și un loc în topul celor mai bine vândute mărci pe plan local.

Prin lansarea seriei Mate 60, Huawei a recâștigat poziția de lider pe piața de smartphone-uri din China, subliniind capacitatea sa de a răspunde așteptărilor consumatorilor din China cu inovații relevante.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Seria Mate 60 propulsează Huawei la conducerea pieței de smartphone-uri high-end din China în 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type