Prima pagină » VIDEO | Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, invitată la ALTCEVA: Ştiu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur

VIDEO | Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, invitată la ALTCEVA: Ştiu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur

de Roboțelul @ iDOR.info
video-|-rinda-hartner,-sora-regretatei-rona-hartner,-invitata-la-altceva:-stiu-ca-a-plecat-cu-zambetul-pe-buze,-chiar-daca-prematur

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a fost invitată în cadrul podcastului ”Altceva”, unde a vorbit despre pierderea surorii sale dragi, dar și despre fiica actriței și ultimele dorințe ale celebrei actrițe și cântărețe.  

Rona Hartner s-a stins din viață în luna noiembrie 2023, la numai de 50 de ani.

„Ştiu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur, nu voia încă să plece, normal, voia să se ocupe de faţa ei, ar fi vrut să o vadă, să ajungă la majorat, să joace la nunta ei. Dar aşa a fost să fie şi Rona era împăcată cu asta. Mi-a zis din vară, când am fost la ea, când tocmai primise diagnosticul, mi-a zis: ‘Mă îmbraci în alb, mă îmbraci în mireasă, pentru că eu o să mă mărit cu Dumnezeu’”,  povestit, cu lacrimi în ochi, Rinda Hartner.

Rona Hartner, o viață de poveste și o carieră încununată de succes

Rona Hartner s-a născut la data de 9 martie 1973, în București. A urmat cursurile Școlii Germane „Herman Oberth” din Bucureşti (1979-1991), iar din 1992 a început cursurile la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti.

Recunoașterea internațională a venit odată cu rolul din filmul „Gadjo Dilo” („Străinul nebun”), realizat în România, în anul 1996. Rolul din „Gadjo Dilo” i-a adus actriței mai multe premii la renumite festivaluri.

Regizorul francez Tony Gatlif era atunci în căutarea unei actrițe pentru această producție, iar Rona Hartner a primit rolul principal, dar și de cel de interpret al melodiilor din film. La începutul anilor 2000, Rona Hartner s-a mutat în Franța.

Urmărește aici podcast-ul integral:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO | Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, invitată la ALTCEVA: Ştiu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type