Prima pagină » Cum au apărut Kate și William la Balmoral! Cine sunt invitații surpriză ai Regelui Charles la reuniune

Cum au apărut Kate și William la Balmoral! Cine sunt invitații surpriză ai Regelui Charles la reuniune

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-au-aparut-kate-si-william-la-balmoral!-cine-sunt-invitatii-surpriza-ai-regelui-charles-la-reuniune

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au fost surprinși azi îndreptându-se spre biserica din Balmoral. Acum, familia regală se bucură de prima vacanță de vară, la aproape un an de la moartea regretatei regine Elisabeta.

Se așteaptă ca Regele Charles să petreacă trei săptămâni la reședința regală, la care a fost întâmpinat oficial de o gardă de onoare cu un ponei Shetland la începutul acestei săptămâni.

Regele Charles la Balmoral (8) jpg

Astăzi, el a fost văzut vizitând Crathie Kirk pentru slujba religioasă de duminică, notează Mirror. Prințul William și Kate Middleton, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, au fost, de asemenea, văzuți mergând la slujbă, iar alături de ei a fost Prințul Andrew, căruia i-a fost retras titlul de Alteță Regală anul trecut, pe fondul scandalului provocat de asocierea sa cu pedofilul Jeffrey Epstein, precum și de soluționarea sa extrajudiciară într-un caz civil de sex din SUA.

Prințul Edward și soția sa Sophie, ducesa de Edinburgh, au fost însoțiți de Prințesa Anne, prințesa regală, precum și de viceamiralul Sir Tim Laurence. Doamna de onoare a reginei, Lady Susan Hussey, a fost, de asemenea, văzută printre cei care se îndreptau spre biserică. 

Apariția ei vine după ce a renunțat la rolul său onorific de Doamnă a Casei, în urma unui scandal legat de comentariile sale la adresa lui Ngozi Fulani. În urma acuzațiilor, Palatul Buckingham a emis o declarație în care a condamnat „comentariile inacceptabile și profund regretabile”.

Acum se pare că ea a revenit să lucreze cu familia regală, iar în ianuarie a fost fotografiată alături de regele Charles mergând la biserică pe domeniul familiei regale din Norfolk. Se crede că adunarea de astăzi a membrilor familiei regale este una dintre cele mai mari de la decesul reginei, în septembrie anul trecut.

În timpul sosirii regelui la castel, luni, a avut loc o mică ceremonie în fața porților, cu o gardă de onoare.

Regele Charles la Balmoral

Imaginea 1/5: Regele Charles la Balmoral

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum au apărut Kate și William la Balmoral! Cine sunt invitații surpriză ai Regelui Charles la reuniune

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type