Prima pagină » Nothing Phone (2) Unboxing: Telefonul cu luminițe revine, acum mai puternic, mai mare și cu extra baterie

Nothing Phone (2) Unboxing: Telefonul cu luminițe revine, acum mai puternic, mai mare și cu extra baterie

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-phone-(2)-unboxing:-telefonul-cu-luminite-revine,-acum-mai-puternic,-mai-mare-si-cu-extra-baterie

Ultima zi de vară vine cu surprize de la curier, Nothing Phone (2) sosind pe masa de teste Mobilissimo. Acest smartphone era anunțat oficial pe data de 11 iulie global, iar acum îl avem iată și noi, gata de pus la treabă pentru tot soiul de teste ce implică ecranul, hardware-ul, bateria și camera sa. Îl găsești pe alb sau negru, cu deja familiarul spate transparent și acum cu un sistem de iluminare LED actualizat în spate.

Îl scoatem din cutie în minutele ce urmează și descoperim ce ne rezervă acesta. Apropo, telefonul se vinde la aproximativ 3500 de lei pe plan local, în configurația de bază cu 12 GB RAM și 256 GB stocar.e 

Ce e în cutie?

Un capitol la care Nothing a făcut îmbunătățiri este și procesul de unboxing și îmi amintesc că anul trecut cutia era compromisă odată cu tragerea acelui tab pentru deschiderea pachetului. Deși mecanismul s-a păstrat și aici, acum ai la interiorul acestei cutii o altă cutie mai stilizată și pe care o poți păstra cu mândrie în biliotecă sau pe rafturile comodei tale TV.

Îmi place și prezentarea de la interior, cu telefonul, cablul de alimentare (acum având capete transparente), cheița SIM (tot transparentă) și manualul de utilizare. Noi am primit varianta pe negru dar găsești și modelul pe alb dacă îți surâde mai mult această culoare. 

Design și display

Anul trecut am avut ocazia să îl testez pe Nothing Phone (1), iar acum cu Nothing Phone (2) în mână pot remarca diferențele vizuale. Îl văd ca pe un facelift, cu îmbunătățiri vizuale. Are muchii o idee mai rotunjite, iar dimensiunile au crescut pe toate planurile, inclusiv grosime (de la 8.3 mm la 8.6 mm), asta pentru că trecem la un ecran mai mare și la o baterie mai mare.

Nothing Phone (2)

S-a schimbat și decupajul selfie din ecran, plasat acum central, iar dacă îți doreai muchii super înguste, încă nu este cazul, dar măcar urcăm la 87.2% raport corp-ecran, de la 85.8% pe primul Phone. Ecranul are 6.7 inch (upgrade de la 6.55 inch), rămâne FHD+, doar că acum lucrăm cu un LTPO, adică ajustare de la 1 la 120Hz în funcție de conținutul afișat. 

În spate se petrec alte schimbări, cu un sistem de LED-uri mai bogat ce implică mai multe zone luminoase, dar ideea generală rămâne, cu acel capac transparent. 

Hardware

Un upgrade mare se petrece la interior, unde trecem de la un procesor mid-range (Snapdragon 778G+) la un unul flagship și anume Snapdragon 8+ Gen1. Avem configurații cu 8/12 GB RAM și 128/256 sau 512 GB stocare, în continuare fără slot microSD.

Nothing Phone (2)

Cel puțin pe hârtie camera foto din spate pare neschimbată, iar upgrade avem la selfie, de la 16 la 32 mpx. Primim și difuzoare stereo, WiFi 6, Bluetooth 5.3 plus scanner de amprente optic sub display. Din păcate rămânem la un port USB-C 2.0, care nu impresionează prin vitezele de transfer date.

Vestea bună este că telefonul urcă de la 4500 la 4700 mAh și se încarcă acum la 45W pe fir (upgrade de la 33W). În continuare avem și alimentare wireless la 15W și alimentare wireless inversă la 5W.

Impresii

Ca prime impresii, Nothing Phone (2) îmi pare un telefon maturizat în comparația cu Nothing Phone (1), mai elegant și așa cum îl numeam și mai sus, un facelift binevenit. Putem profita de diagonala mai generoasă și de bateria mai mare, iar de departe cel mai mare upgrade este reprezentat de către procesor, astfel că trecem în altă ligă, de la mid-range la flagship, chiar dacă nu este cel mai nou Snapdragon de top de pe piață.

S-a umblat și la sistemul de iluminare Glyph, cu și mai multe zone luminoase, fiind unul dintre elemente care îl scot în evidență pe Nothing Phone (2) și transformându-l într-un telefon ce are caracter. Nu mai găsești ceva similar în prezent pe piață și este un smartphone care face senzație. Ne vom juca și cu acel compozitor de sonerii Glyph în zilele următoare și desigur dăm startul testelor! 

Nothing Phone (2), prețuri actualizate:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing Phone (2) Unboxing: Telefonul cu luminițe revine, acum mai puternic, mai mare și cu extra baterie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type