Prima pagină » Nothing adaugă o funcție de înregistrare apeluri pe smartphone-urile din portofoliul său; Cum funcționează?

Nothing adaugă o funcție de înregistrare apeluri pe smartphone-urile din portofoliul său; Cum funcționează?

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-adauga-o-functie-de-inregistrare-apeluri-pe-smartphone-urile-din-portofoliul-sau;-cum-functioneaza?

Am văzut de-a lungul timpului pe grupuri că sunt mulți utilizatori, inclusiv din România, care caută modalități de înregistrare pentru apeluri. În multe regiuni, printre care și țara noastră, e interzis să înregistrezi apeluri fără acordul interlocutorului. Din acest motiv mulți producători de smartphone-uri au eliminat această opțiune de pe smartphone-urile comercializate în Europa.

În dialer-ul Google există o funcție, dar odată activată ea va anunța interlocutorul automat că înregistrarea începe. Nothing anunța acum o opțiune de înregistrare subtilă, însă. Cum funcționează?

Carl Pei a făcut anunțul pe Google, iar conform acestuia oricine deține un telefon Nothing Phone (1), Phone (2) sau noul model mai accesibil Nothing Phone (2a) poate folosi funcția de înregistrare vocală. E vorba despre un widget ce poate fi pus pe ecran. Odată apăsat înregistrarea vocală va începe, iar interlocutorul nu va fi anunțat de acest lucru.

Pei spune că e o opțiune cerută de mulți utilizatori Nothing și destul de importantă, întrucât poate proteja oamenii în anumite cazuri. Nu este totuși clar dacă funcția va fi disponibilă la nivel global sau doar în regiunile care permit înregistrarea apelurilor.

Totuși, având în vedere că vorbim despre telefoane Android, în teorie se va găsi o cale de instalare a acestui widget dacă chiar este atât de cerut.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing adaugă o funcție de înregistrare apeluri pe smartphone-urile din portofoliul său; Cum funcționează?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă