Prima pagină » 100.000 de unități Nothing Phone (2a) au fost vândute în prima zi de lansare

100.000 de unități Nothing Phone (2a) au fost vândute în prima zi de lansare

de Roboțelul @ iDOR.info
100.000-de-unitati-nothing-phone-(2a)-au-fost-vandute-in-prima-zi-de-lansare

Săptămâna trecută debuta Nothing Phone (2a), un telefon mai accesibil din portofoliul companiei lui Carl Pei. Ca de fiecare dată, a avut parte de multe teasere din partea Nothing, startup-ul încercând să creeze hype înainte de debut. Pare chiar o lansare de succes, întrucât Pei a dezvăluit că în prima zi de precomandă au fost vândute peste 100.000 de unități. De fapt, doar în prima oră au fost lansate 60.000 de precomenzi. Mai jos am detalii.

CEO-ul a dezvăluit aceste date pe Twitter și nu sună rău deloc, având în vedere că vorbim despre o companie mică producătoare de smartphone-uri și gadget-uri. Nothing Phone (2a) e un smartphone accesibil ce aduce display AMOLED de 6.7 inch cu refresh rate de 120Hz adaptiv și funcționalitate Always On Display.

Dezavantajul față de alte telefoane din portofoliu ar fi faptul că e fabricat din plastic, însă panoul din spate e transparent, iar tot aici vom găsi o interfață Glyph simplificată, cu 3 zone de LED-uri. Terminalul aduce cameră de 50 MP cu OIS în partea din spate, dar și un senzor ultrawide de 50 MP. Sub capotă găsim un procesor potent Dimensity 7200 Pro de la MediaTek, 8 GB RAM și 128 GB de stocare în variantă de bază.

De remarcat că e și smartphone-ul cu cea mai mare baterie din portofoliul Nothing. E vorba despre o unitate de 5000 mAh ce se încarcă la 45W pe fir. Pe site-ul companiei costă 329 de euro, aproximativ 1645 lei.

În mod oficial nu e vândut încă în România. Îl vei găsi doar la QuickMobile pentru 2023 lei dacă aplici în coș codul „QUICK202”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 100.000 de unități Nothing Phone (2a) au fost vândute în prima zi de lansare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă