Prima pagină » Nothing Phone (2a) dezvăluit în fotografii clare; Model de iluminare Glyph diferit de predecesori

Nothing Phone (2a) dezvăluit în fotografii clare; Model de iluminare Glyph diferit de predecesori

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-phone-(2a)-dezvaluit-in-fotografii-clare;-model-de-iluminare-glyph-diferit-de-predecesori

Pe 27 februarie 2024 Nothing a ţinut un eveniment în cadrul MWC 2024, dar nu a fost cel de prezentare a telefonului cel nou, Nothing Phone (2a). În schimb câţiva oameni din presă au avut şansa de a vedea noul telefon, iar apoi compania a dezvăluit imagini oficiale cu el. Acum le vedem şi noi.

Debutul oficial al lui Nothing Phone (2a) este în continuare programat pentru data de 5 martie 2024. Avem de-a face cu un telefon midrange, cu design angular, cu muchii plate şi ecran plat. Ce e diferit acum e spatele, cu model de iluminare LED mai discret şi o zonă „şerpuită” de componente în partea de jos a spatelui. Probabil o bobină wireless prezentată prin spatele transparent.

Acestea sunt imagini promoţionale cu produsul, care va sosi pe alb sau negru. Componente interne precum cabluri sau şuruburi sunt vizibile prin spatele transparent. Camera duala e ceva mai spre mijloc acum şi nu în colţul din stânga sus. Telefonul pare şi un pic mai butucănos, masiv decât predecesorul său mai degrabă mai gros.

Va avea un ecran OLED de 6.7 inch, cu refresh rate de 90 Hz, rezoluţie Full HD+, dar şi un procesor MediaTek Dimensity 7200. În spate se afla o cameră de 50 MP principală şi una de 8 MP ultrawide.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing Phone (2a) dezvăluit în fotografii clare; Model de iluminare Glyph diferit de predecesori

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă