Prima pagină » Oppo Find N3 și OnePlus Open: Specificații de Display Dezvăluite și Culori Anunțate – Geeki.ro

Oppo Find N3 și OnePlus Open: Specificații de Display Dezvăluite și Culori Anunțate – Geeki.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-n3-si-oneplus-open:-specificatii-de-display-dezvaluite-si-culori-anuntate-–-geeki.ro

Există un consens în creștere că viitoarele telefoane Oppo Find N3 și OnePlus Open vor aduce aceeași configurație hardware pe piețe diferite – Find N3 fiind exclusiv pentru piața chineză, în timp ce OnePlus Open va fi un model pliabil global. Având în vedere aceasta, specificațiile de display ar trebui să fie identice pentru ambele telefoane.

Datorită informațiilor oferite de Digital Chat Station, acum știm care sunt acestea. Se spune că Oppo Find N3 va avea ecrane mai clare decât Galaxy Z Fold5. Ecranul interior este raportat ca având 7.82 inch cu o rezoluție de 2268x2440px, în timp ce ecranul exterior este unul de 6.31 inch cu 2484x1116px și un aspect tradițional de 20:9. Asta înseamnă că ecranul interior va avea o densitate de 426ppi, în timp ce cel exterior va ajunge la 431ppi.

#OnePlusOpen might be the first real globally available competitor to Samsungs newly launched #GalaxyZFold5 – the new performance beast will be available in two colors: Voyage Black and Emerald Eclipse

— Max Jambor (@MaxJmb) August 22, 2023

Pentru comparație, ecranul interior al Galaxy Z Fold5 este unul de 7.6 inch cu 1812x2176px și o densitate de aproximativ 373ppi, în timp ce ecranul exterior este de 6.2 inch cu 904x2316px și un aspect de 23.1:9, având o densitate de aproximativ 401ppi. Deci, teoretic, Oppo Find N3 (și posibil și OnePlus Open) are ecrane mai mari și mai clare pe ambele părți.

Digital Chat Station adaugă că va exista o versiune cu 16GB de RAM LPDDR5X și 1TB de stocare UFS 4.0, și că se ia în considerare chiar și o versiune cu 24GB de RAM.

În ceea ce privește OnePlus Open, conform lui Max Jambor, acesta va fi disponibil în două culori – Voyage Black și Emerald Eclipse.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oppo Find N3 și OnePlus Open: Specificații de Display Dezvăluite și Culori Anunțate – Geeki.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type