Prima pagină » OnePlus Nord CE4 sosește pe 1 aprilie și vine cu 8 GB RAM în configurație de bază și până la 256 GB de stocare

OnePlus Nord CE4 sosește pe 1 aprilie și vine cu 8 GB RAM în configurație de bază și până la 256 GB de stocare

de Roboțelul @ iDOR.info

Mi se pare destul de bizar că OnePlus vrea să lanseze un telefon cu cifra „4” în nume, dar iată că acest lucru se întâmplă până la urmă. Este vorba despre un model ce va fi comercializat preponderent în Europa și Asia, astfel că producătorul nu va avea probleme în China, acolo unde se crede că cifra „4” aduce ghinion. OnePlus Noird CE4 e unul dintre primele telefoane cu CPU Snapdragon 7 Gen 3 sub capotă, iar azi mai aflăm câteva informații interesante cu privire la acesta. Mai jos am detalii.

Compania a postat teasere noi ce dezvăluite informații importante cu privire la acest nou smartphone. Pare că vom avea parte de încărcare rapidă. De fapt, ar fi vorba chiar despre un telefon din gama Nord care beneficiază de cea mai rapidă încărcare pe fir de până acum. 15 minute de alimentare ar aduce o zi întreagă de utilizare. Dacă ne luăm după zvonurile din online, OnePlus Nord CE4 va primi încărcare la 100W pe fir, la fel ca în cazul flagship-ului OnePlus 12.

Un alt teaser postat recent dezvăluie faptul că telefonul va beneficia de 8 GB de memorie RAM LPDDR4x în configurație de bază și 128 GB sau 256 GB de stocare UFS 3.1. Ar exista și o funcție pentru extinderea memoriei RAM cu încă 8 GB virtuali, pentru un total de 16 GB. Mai aflăm, totodată, că terminalul va primi și slot pentru carduri microSD de până la 1 TB. 

OnePlus Nord CE 4

Alte informații nu sunt cunoscute. Telefonul va sosi pe nuanțele Dark Chrome și Celadon Marble și va aduce o schimbare însemnată la nivel de design, întrucât modulul foto va fi alungit. Spun că e vorba despre o schimbare importantă întrucât se vehiculează că flagship-ul OnePlus 13 va adopta un format similar.

Lansarea lui OnePlus Nord CE4 are loc pe 1 aprilie în India, dar la nivel global sosește mai tărziu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus Nord CE4 sosește pe 1 aprilie și vine cu 8 GB RAM în configurație de bază și până la 256 GB de stocare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă