Prima pagină » OnePlus şi OPPO primesc Gemini Ultra de la Google până la final de an; Ce este OnePlus AI?

OnePlus şi OPPO primesc Gemini Ultra de la Google până la final de an; Ce este OnePlus AI?

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-si-oppo-primesc-gemini-ultra-de-la-google-pana-la-final-de-an;-ce-este-oneplus-ai?

OnePlus şi OPPO au făcut un anunţ important din zona de AI în această săptămână, promiţând să integreze Gemini pe terminalele lor. Ambele branduri au promis că vor integra soluţii Gemini Ultra pe dispozitive până la final de an. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Să începem cu o definiţie. Ce este Gemini Ultra? Cu un scor de 90,0%, Gemini Ultra este primul model care depășește experții umani în MMLU (înțelegerea limbajului multitasking masiv), care folosește o combinație de 57 de subiecte precum matematică, fizică, istorie, drept, medicină și etică pentru testarea atât a cunoștințelor mondiale, cât și a abilităților de rezolvare a problemelor. Avem de-a face cu un LLM (Large Language Model), care stă la baza unui chatbot.

OnePlus şi OPPO au lansat recent pe terminalele lor funcţia AI Eraser, indicând ambiţii mari în zona smartphone. Pe viitor, odată cu Gemini Ultra, telefoanele OPPO şi OnePlus eligibile vor primi optimizări pentru a integra funcţii AI. Gemini LLM vine în 3 variante: Nano, Pro şi Ultra. Pixel 8 şi Pixel 8 Pro au Gemini Nano. Telefoanele OPPO şi OnePlus vor primi funcţii ca rezumat al ştirilor, rezumat audio, AI toolbox şi Circle to Search probabil.

Google a anunţat recent şi că editarea foto cu funcţii AI, ca Magic Eraser, Magic Editor, Photo Unblur şi Portrait Light va fi gratuită pentru toţi utilizatorii Photos de pe 15 mai. Până acum avea nevoie de abonament Google One şi era exclusiv disponibilă pentru utilizatorii Pixel.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus şi OPPO primesc Gemini Ultra de la Google până la final de an; Ce este OnePlus AI?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă