Prima pagină » OnePlus Watch 2 hands-on: în sfârşit un ceas cu wearOS, plăţi Google, asistent vocal, Play Store! (Video)

OnePlus Watch 2 hands-on: în sfârşit un ceas cu wearOS, plăţi Google, asistent vocal, Play Store! (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-watch-2-hands-on:-in-sfarsit-un-ceas-cu-wearos,-plati-google,-asistent-vocal,-play-store!-(video)

OnePlus a deschis pe 15 aprilie primul său magazin fizic în România, mai precis un pop up store în Bucureşti, în Promenada Mall. La deschidere a fost prezent şi un produs nou în România, OnePlus Watch 2, pe care îl vedeam în premieră. E un ceas cu WearOS, corp metalic, plăti cu NFC şi cu preţ de 1599 lei. Impresii găsiţi mai jos.

În primul rând mi se pare o alternativă bună la Pixel Watch, având un soft WearOS destul de curat şi servicii de plată via Google Wallet. Are două chipseturi la bord şi autonomie de până la 100 ore în mod smart. Dacă îl utilizezi ceva mai light ajungi şi la 10-12 zile chiar. La bord se află un procesor Qualcomm Snapdragon W5, 2 GB RAM şi 32 GB stocare.

Mai e şi un alt ciop, un BES2700, care rulează RTOS şi gestionează activităţi de fundal, dar şi sarcini simple. O veste bună e că bateria mare, de 500 mAh suporta încărcare VOOC de 7.5W, fiind nevoie de sub o oră pentru a încărca acest dispozitiv. Oferă şi dual GPS pentru poziţionare globală, dar şi tracking de fitness pentru mai bine de 100 de sporturi. Va monitoriza şi nivelul de stres. 

De asemenea are senzor de puls şi SpO2, tracking pentru somn, somn uşor, profund, REM şi perioade de trezire. Cat despre design, are un cadran circular de 46 mm, corp din oţel inoxidabil, ecran de 1.57 inch cu protecţie din sticlă de safir. E un AMOLED panoul, apropo. Aş amintit şi de certificarea militară şi de rating-ul 5 ATM pentru rezistenţa la apă, în deşert sau la înot.

Poate cel mai important lucru e accesul la Google Play Store, cu o sumedenie de aplicaţii, de la YouTube Music, la Spotify, Google Maps şi mai ales Google Assistant. Am văzut că poţi să îi pui watch face inclusiv un Pip Boy din Fallout, că tot e serial pe Amazon acum.

OnePlus Watch 2 se poate achiziţiona din magazinul online www.oppostore.ro sau evoMAG, din data de 22 aprilie la suma de 1599 lei. 

Prezentare video hands-on OnePlus Watch 2:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus Watch 2 hands-on: în sfârşit un ceas cu wearOS, plăţi Google, asistent vocal, Play Store! (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă