Prima pagină » OnePlus a început să lanseze funcţii AI pe telefoanele sale, inclusiv un „AI Eraser” pentru poze

OnePlus a început să lanseze funcţii AI pe telefoanele sale, inclusiv un „AI Eraser” pentru poze

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-a-inceput-sa-lanseze-functii-ai-pe-telefoanele-sale,-inclusiv-un-„ai-eraser”-pentru-poze

OnePlus a început să treacă la epoca AI, oferind upgrade-uri pentru produsele sale şi oferind unelte AI pe ele. Printre acestea se numără şi AI Eraser, dar se pare că acesta e doar începutul. Avem mai multe detalii mai jos.

OnePlus 12

OnePlus s-a băgat puternic în zona de AI generativ, cumva simţindu-se vinovată că a lansat un flagship OnePlus 12 fără funcţii speciale bazate pe inteligență artificială. EI bine, AI Eraser vine în luna curentă pe OnePlus 12 şi OnePlus 12R. Va folosi AI generativ pentru a umple golurile lăsate după că înlăturăm elemente din poze. Aşa ceva am văzut la Samsung şi la Google până acum. 

OnePlus 12

Aminteşte de altfel de Google Magic Eraser sau de Magic Editor. Samsung oferă aşa ceva ca parte a suitei Galaxy AI, dar oferea şi înainte. Funcţia nouă apare în cadrul aplicaţie OnePlus Photos. Pe lângă OnePlus 12 şi 12R, funcţia ajunge şi pe OnePlus Open, OnePlus 11 şi OnePlus Nord CE 4. Încă nu e clar şi care sunt celelalte funcţii AI care vor veni ulterior, dar mă gândesc la traducere în timp real, rezumate pentru texte şi transformarea vocii în text.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus a început să lanseze funcţii AI pe telefoanele sale, inclusiv un „AI Eraser” pentru poze

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă