Prima pagină » Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău

Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău

de Roboțelul @ iDOR.info
andra-a-cantat-cu-oleg-spinu-la-concertul-traditional-2.-i-am-promis-ca-o-sa-l-iau-cu-mine-aici,-la-bacau

Oleg Spînu este concurentul care s-a clasat pe locul 3 în marea finală Românii au talent 2023. După prestația lui din competiție, Andra i-a promis că îl va lua cu ea la concertul Tradițional 2 de la Bacău, pe 22 septembrie. Aseară, Oleg și-a văzut visul cu ochii, cântând împreună cu celebra cântăreață pe aceeași scenă. 

Vizita lui Oleg Spînu la Bacău s-a lăsat cu peripeții, după cum a menționat Andra

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert. Ce credeți? A ajuns. E un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a spus cântăreața în timpul spectacolului.

Andra și Oleg Spînu au cântat piesa „Bine-i șade mesei mele” din repertoriul artistului moldovean Ion Paladi

„Promisiunea e promisiune”, a scris Andra în dreptul imaginilor postate pe pagina de socializare. (Vezi galeria foto de mai sus). 

Cine este Oleg Spînu 

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. 

La Românii au talent 2023, a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Oleg a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, care l-au votat în prima semifinală și i-au oferit un loc în marea finală Românii au talent. Andra a fost atât de impresionantă de momentul oferit de Oleg în semifinală, încât l-a invitat să cânte alături de ea la Tradițional 2 de la Bacău. 

Sursă foto: PRO TV, Instagram/ Andra
Sursă video: Facebook/ Bacau Event 

Vezi și: Momentul de la Românii au talent 2023, când Oleg Spînu primește invitația din partea Andrei de a cânta cu ea la Bacău




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra a cântat cu Oleg Spînu la concertul Tradițional 2. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type