Prima pagină » Filmul de pe Netflix care a înnebunit românii: vezi de ce se menține în top, de ce merită

Filmul de pe Netflix care a înnebunit românii: vezi de ce se menține în top, de ce merită

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-de-pe-netflix-care-a-innebunit-romanii:-vezi-de-ce-se-mentine-in-top,-de-ce-merita

Filmul de pe Netflix care a înnebunit românii: vezi de ce se menține în top, de ce merită

Hidden Strike (cunoscut și sub numele de Project X-Traction în unele piețe) este un film de acțiune și aventură din 2023 regizat și editat de Scott Waugh și scris de Arash Amel. Filmul de pe Netflix îi are în distribuție pe Jackie Chan, John Cena, Ma Chunrui și Pilou Asbaek.

Hidden Strike a fost lansat pe 6 iulie 2023 în Emiratele Arabe Unite și în alte câteva țări, iar pe 28 iulie în Statele Unite și la nivel internațional prin Netflix. Din păcate, a primit recenzii negative de la critici.

Hidden Strike cu Jackie Chan și John Cena
John Cena și Jackie Chan în filmul Hidden Strike

Filmul de pe Netflix cu Jackie Chan și John Cena care te va ține în suspans

Filmul a fost planificat inițial ca o colaborare între Jackie Chan și Sylvester Stallone, dar Stallone s-a retras și a fost înlocuit de John Cena. Filmul de pe Netflix fost filmat în 2018, cu locațiile din China înlocuindu-le pe cele din Orientul Mijlociu.

Filmul a fost cunoscut sub mai multe titluri potențiale, inclusiv Ex-Baghdad, Project X, Project X-Traction și SNAFU înainte de a se stabili pe Hidden Strike.

Filmul a fost lansat în cinematografe pe 6 iulie 2023, în Emiratele Arabe Unite și pe piețe internaționale selectate, iar pe 28 iulie 2023, în Statele Unite și la nivel internațional pe Netflix.

Filmul de pe Netflix a devenit cel mai vizionat pe Netflix la nivel mondial în weekendul său de lansare, fiind pe primul loc în SUA și în alte 53 de țări, fără nicio promovare de pe platformă. A rămas filmul numărul unu în SUA și la nivel mondial pe Netflix timp de două săptămâni, înregistrând 56,8 milioane de vizionări în întreaga lume în primele 28 de zile de la lansare.

De asemenea, pelicula de pe Netflix se află în preferințele românilor, conform Netflix. 

Și la critici stă bine. Rotten Tomatoes, un agregator de recenzii, raportează că 24% din 17 critici intervievați au dat filmului o recenzie pozitivă.

Urmăriți Playtech.ro și pe




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul de pe Netflix care a înnebunit românii: vezi de ce se menține în top, de ce merită

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă