Prima pagină » Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și care a înnebunit planeta. Cu peste 23 de milioane de vizionări, povestea speră să convingă

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și care a înnebunit planeta. Cu peste 23 de milioane de vizionări, povestea speră să convingă

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-de-pe-netflix-care-rupe-topul-in-romania-si-care-a-innebunit-planeta.-cu-peste-23-de-milioane-de-vizionari,-povestea-spera-sa-convinga

Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și care a înnebunit planeta. Cu peste 23 de milioane de vizionări, povestea speră să convingă

Chiar dacă publicul tânjește după povești de dragoste, în actuala societate, este tot mai dificil de a crea o narațiune plauzibilă și captivantă care să ne poată menține atenția. Totuși, filmul care rulează pe Netflix reușește să facă acest lucru, clasându-se în topurile din întreaga lume și ulterior, în România.

„Dragoste la prima vedere”, un film care încearcă să abordeze acest gen, nu poate oferi magia romantismului. Naratorul, interpretat de Jameela Jamil, pregătește scena proclamând că povestea nu este despre dragoste, ci despre soartă și statistici. Cu toate acestea, este departe de oricare dintre acestea, deoarece filmul se îneacă în cifre și nu are profunzimea emoțională necesară unei adevărate povești de dragoste.

Filmul ne prezintă pe Hadley, interpretată de Haley Lu Richardson, în timp ce se grăbește prin haoticul aeroport JFK, încercând cu disperare să prindă zborul spre Londra. Naratorul ne informează că 20 decembrie este cea mai proastă zi a aeroportului, afectată de întârzieri și cozi lungi. Din păcate, Hadley pierde zborul ei cu doar patru minute, lăsând-o fără altă opțiune decât să aștepte următorul în clasa business. Această întârziere o conduce la întâlnirea întâmplătoare cu Oliver, portretizat de Ben Hardy, un student la statistică și știința datelor la Yale.

filmul netflix
Relatia celor doi incepe sa se lege in drumul spre Londra

Aceștia ajung să își împartă mâncarea de la aeroport înainte de a se îmbarca împreună în avion. Întâmplător, Oliver ajunge pe scaunul chiar de lângă Hadley, în clasa business. În timp ce legătura lor pare promițătoare, se dezvăluie că nici Oliver, cu expertiza sa în statistică, nu este imun la anumite lucruri.

Filmul romantic „Dragoste la prima vedere” este în topul vizionărilor pe Netflix

Pe măsură ce povestea se desfășoară, Hadley și Oliver încearcă să se găsească unul pe celălalt în metropola întinsă a Londrei, punând accent pe tema destinului. Cu toate acestea, portretizarea destinului de către film este confuză, deoarece se bazează mai degrabă pe intervențiile și statisticile naratorului decât pe destinul autentic.

Haley Lu Richardson oferă o performanță lăudabilă, în ciuda subdezvoltarii personajului ei. Relația ei complexă cu tatăl ei, interpretat de Rob Delaney, este redusă la un complot. Personajului lui Ben Hardy, Oliver, nu se descurcă mai bine, deoarece este încadrat într-o singură caracteristică – credința sa neclintită în puterea datelor.

Filmul aprofundează și provocările cu care se confruntă personajele în relațiile cu părinții lor, interpretați de Sally Phillips și Tom Taylor. În timp ce petrecerea costumată cu tema Shakespeare adaugă o notă de farmec, aceasta nu compensează lipsa de profunzime a acestor secvențe.

În cele din urmă, filmul „Dragoste la prima vedere” nu reușește să surprindă esența romantismului modern. Se luptă să convingă telespectatorii de autenticitatea relației centrale și se bazează prea mult pe invenții și pe un concept greșit al destinului. Încercarea filmului de a îmbina statisticile și dragostea într-o narațiune convingătoare este scurtă, lăsând publicul să dorească mai mult de la un gen care cere emoție și conexiune autentică.

Urmăriți Playtech.ro și pe




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și care a înnebunit planeta. Cu peste 23 de milioane de vizionări, povestea speră să convingă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă