Prima pagină » Filmul de pe Netflix care te va impresiona profund. Povestea este absolut fabuloasă și are la bază fapte reale

Filmul de pe Netflix care te va impresiona profund. Povestea este absolut fabuloasă și are la bază fapte reale

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-de-pe-netflix-care-te-va-impresiona-profund.-povestea-este-absolut-fabuloasa-si-are-la-baza-fapte-reale

Dragi cititori, Click! vă prezintă un film de-a dreptul tulburător, cu o poveste de viață ce vă va cutremura: Gifted Hands: The Ben Carson Story, regizat de Thomas Carter.

Filmul de pe Netflix care are la bază o poveste reală / foto: Pexels

Filmul prezintă povestea unui neurochirurg pe nume Ben Carter, personaj interpretat cu măiestrie de către actorul Cuba Gooding Jr., din a cărei distribuție fac parte: Kimnerly Elise (Sonya Carson, mama lui Beni) și Aunjanue Ellis (Candy, soția lui Ben).

Gifted Hands: The Ben Carson Story, filmul care te face să-ți dorești să devii mai bun în ceea ce faci

Pe platforma de streaming Netflix puteți urmări povestea lui Ben, care fost crescut doar de mama sa, simțind lipsa tatălui, într-o casă modestă, dar iubitoare. Femeia care i-a dat viață este și sprijinul lui, cea care îl va ajuta să devină un om mai bun, în ciuda tuturor greutăților vieții. 

Anii trec cu rapiditate și Ben ajunge să studieze la Universitatea Yale, întâmpind probleme în a învăța cursurilor și temându-se astfel că poate pierde bursa de studiu care îl ajuta să-și îndeplinească visul de a salva vieți, ajungând astfel să fie cel mai renumit neurochirurg. 

Sprijinul lui este Candy, cea care ulterior i-a devenit și soție. Este cea care îl susține în toate bucuriile și neplăcerile vieții, mai ales atunci când este tratat cu superioritate în spitalul în care lucrează și în care are parte de o dramă care i-a marcat existența.

Ben este dovada vie că alături de persoana potrivită, susținere și iubire, poți deveni un exemplu de urmat. În ciuda experiențelor neplăcute de care are parte pe tot parcursul filmului, reușește cu măiestrie să exceleze și să devină un medic cu mâini și minte de aur. 

Filmul ni-l arată pe Ben cum efectuează o operație de hemisferectomie, când separă doi gemeni siamezi.

Ben speră și ulterior reușește să exceleze în domeniul medicinei, se dedică trup și suflet meseriei sale și nu uită pentru nicio secundă că la cârma vieții noastre este Dumnezeu, și nimic bun nu se poate face fără credință și rugăciune în El.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul de pe Netflix care te va impresiona profund. Povestea este absolut fabuloasă și are la bază fapte reale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă