Prima pagină » Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-de-pe-netflix-de-care-te-vei-indragosti.-povestea-peliculei-e-fabuloasa-si-te-va-cuceri-inca-din-primele-minute

Netflix continuă să dea lovitura, iar o nouă peliculă lansată chiar în această vară a reușit să strângă recenzii excelente, atât din partea criticilor, cât și a fanilor. Filmul „Fericirea pentru începători” durează mai puțin de două ore, însă cei care au văzut acest film s-au îndrăgostit de povestea lui încă din primele minute!

Pare că „rețeta” filmelor de succes a celor de la Netflix nu dă greș niciodată, deoarece o nouă peliculă lansată recent a reușit să strângă nenumărate recenzii pozitive, cât și fani de-a lungul globului. „Fericirea pentru începători” s-a lansat chiar în această vară pe Netflix, în luna iulie, putând fi vizionat oricând pe platforma de streaming. Filmul este o comedie romantică care durează mai puțin de 2 ore, așa că este perfect pentru o seară de film alături de persoana iubită.

Filmul spune povestea unei profesoare în vârstă de 32 de ani, Hellen Carpenter (interpretată de Ellie Kemper), care a divorțat recent. Hellen este convinsă de fratele ei să meargă într-o drumeție de grup, pentru a-și regăsi fericirea și spiritul de aventură. Însă, fără ca ea să știe, alături de ea va fi și Jake, un prieten al fratelui ei (interpretat de Luke Grimes), iar după o serie de aventuri și momente complicate, cei doi își vor dea seama cât de mult țin unul la celălalt.

„Fericirea pentru începători”, filmul care a cucerit inimile utilizatorilor Netflix

Fanii filmului s-au îndrăgostit încă din primele minute de această comedie romantică, iar încercarea lui Hellen de a-și regăsi fericirea după divorț a captivat atenția utilizatorilor Netflix. Un alt lucru pe care fanii filmului l-au apreciat din plin au fost peisajele superbe pe care pelicula le pune în prim-plan.

Culorile de toamnă și pădurile superbe din Noua Anglie sunt prezentate într-un mod de excepție în acest film, iar această atmosferă face din „Fericirea pentru începători” o alegere perfectă pentru o seară de film în această toamnă. Iar cum filmul ține mai puțin de 2 ore, este perfect pentru a vă bucura de el alături de persoana dragă, fără a vă plictisi.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă