Prima pagină » Filmul pentru care se bat Netflix și Amazon. Ce nume sonore de la Hollywood sunt pe generic

Filmul pentru care se bat Netflix și Amazon. Ce nume sonore de la Hollywood sunt pe generic

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-pentru-care-se-bat-netflix-si-amazon.-ce-nume-sonore-de-la-hollywood-sunt-pe-generic

Filmul pentru care se bat Netflix și Amazon

Platformele Amazon și Netflix s-au angajat recent într-un adevărat război în cadrul licitației drepturilor viitorului lungmetraj „Crime 101”, pe genericul căruia se vor regăsi Chris Hemsworth și Pedro Pascal, scrie allocine.fr. Concurența între platformele de streaming, dar și între platforme și distribuitorii de film este acerbă, mai ales când vine vorba despre drepturile asupra unui film cu două dintre cele mai mari vedete ale momentului. O afacere de proporții este pe cale să se încheie în zilele următoare, având în centru acest lungmetraj care a atras deja atenția.

Filmul se va numi „Crime 101” și este inspirat de o povestire a romancierului american Don Winslow, cunoscut, printre altele, pentru „Brutele” / „Savages”, ecranizat de Oliver Stone în 2012. Filmul va avea pe generic două dintre cele mai sonore nume ale momentului – Chris Hemsworth și Pedro Pascal – și se preconizează că va fi regizat de Bart Layton („American Animals”).

Pedro Pascal a devenit foarte popular după serialele „The Mandalorian” și mai ales „The Last of Us”, iar Chris Hemsworth este vedeta celor două filme Netflix din seria „Operațiunea de recuperare” / „Extraction”, care s-au bucurat de un număr record de vizualizări.

Alte jafuri de anvergură

Acțiunea romanului se concentrează pe un șir de furturi de bijuterii de înaltă clasă, petrecute de-a lungul coastei Pacificului și rămase nerezolvate timp de ani întregi, fiindcă făptuitorul se conduce după un cod strict, pe care îl numește „Crime 101”. Poliția atribuie furturile cartelurilor columbiene, dar flerul detectivului Lou Lubesnick, care se ocupă de cazuri, îi spune că acestea sunt opera unui singur om. Când acest lup singuratic vrea să dea o ultimă lovitură de proporții, detectivul Lou ajunge să răstoarne toate regulile codului secret al acestuia, „Crime 101”.

Potrivit publicației Deadline, citată de allocine.fr, alegerea ca distribuitor al filmului se va face între Amazon și Netflix. Amazon pare să fie, deocamdată, în avantaj, dar până acum nu s-a ajuns la niciun acord. Potrivit unor surse apropiate, cei doi actori și-au exprimat interesul față de proiect înainte de greva aflată în desfășurare la Hollywood. În acest moment, practic, acordul asupra drepturilor filmului depinde de un producător din Marea Britanie. Tot legat de drepturile asupra lungmetrajului s-a vehiculat deja o sumă impresionantă: 100 de milioane de dolari pentru încheierea afacerii.

Produs de companiile Working Title și Story Factory, proiectul este apreciat deja ca o poveste polițistă puternică, în genul celebrului „Obsesia” / „Heat”, al lui Michael Mann.

Sursa foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul pentru care se bat Netflix și Amazon. Ce nume sonore de la Hollywood sunt pe generic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type