Prima pagină » Ochelarii Apple Vision Pro vor putea rula nativ aplicații de iPhone și iPad

Ochelarii Apple Vision Pro vor putea rula nativ aplicații de iPhone și iPad

de Roboțelul @ iDOR.info
ochelarii-apple-vision-pro-vor-putea-rula-nativ-aplicatii-de-iphone-si-ipad

Apple a făcut mare vâlvă în lumea tehnologiei odată cu lansarea ochelarilor Vision Pro. Vorbim de fapt despre un așa-zis „computer spațial” care a impresionat mulți pasionați tech încă de la debut. Ochelarii sosesc la începutul anului viitor, iar între timp aflăm noi detalii legate de visionOS, noul sistem de operare dezvoltat de către companie pentru acest gen de dispozitive. Se pare că aplicațiile de iPhone și iPad vor rula nativ pe Vision Pro. Mai jos avem detalii.

Apple a declarat recent că toate aplicațiile compatibile de iPhone și iPad vor rula nativ pe acest computer spațial. Compania spune că deținătorii vor avea ocazia de a transfera toate aplicațiile instalate pe iPhone-ul sau iPad-ul din dotare în faza de configurare a dispozitivului. Aplicațiile vor apărea în App Store, astfel că ele vor putea fi dezinstalate sau instalate după bunul plac. 

După spusele companiei din Cupertino visionOS folosește o arhitectură similară cu cea folosită de iOS / iPadOS, astfel că aproape toate aplicațiile din App Store vor putea rula pe acest nou dispozitiv fără a fi nevoie de modificări. Dezvoltatorii au totuși posibilitatea de a crea versiuni dedicate ale aplicațiilor, special concepute pentru Vision Pro.

Apple a început deja să ofere kit-uri de dezvoltare pentru programatori încă din luna iulie, oferind practic șansa oamenilor de a experimenta noua tehnologie și de a crea software nou, într-o manieră AR / VR.

Posibil să aflăm câteva detalii noi legate de Vision Pro în cadrul evenimentului din 12 septembrie, cel ce ne va aduce smartphone-uri de top din seria iPhone 15.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ochelarii Apple Vision Pro vor putea rula nativ aplicații de iPhone și iPad

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google