Prima pagină » OnePlus 11 a primit actualizarea la Android 14 alături de interfața OxygenOS 14 (Open Beta 1)

OnePlus 11 a primit actualizarea la Android 14 alături de interfața OxygenOS 14 (Open Beta 1)

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-11-a-primit-actualizarea-la-android-14-alaturi-de-interfata-oxygenos-14-(open-beta-1)

Undeva la începutul acestei luni OnePlus a anunțat că va livra actualizarea la Android 14 pentru OnePlus 11 pe 25 septembrie. Șansele sunt mici să vorbim despre un release oficial, însă, întrucât Google ar lansa noua versiune a sistemului de operare pe 4 octombrie, odată cu debutul seriei Pixel 8. Totuși, aflăm că utilizatorii din India și din America de Nord se bucură de update-ul la Android 14 încă de azi. E vorba despre o fază de testare, un release software Open Beta (1). Mai jos avem detalii.

Versiunea firmware livrată pentru utilizatorii din India și America de Nord sosește sub forma update-urilor CPH2447_13.1.0.590(EX01), respectiv CPH2447_13.1.0.591(EX01). Faza de înregistrare a început, iar primii 5000 de utilizatori care aplică pot testa noul Android 14 și interfața OxygenOS 14. Merită menționat că vorbim despre o versiune software experimentală, astfel că nu toate funcțiile sunt perfect funcționale, iar OnePlus recunoaște acest lucru. 

Apar îmbunătățiri la nivel de securitate și confidențialitate, performanța e optimizată, iar designul Aquamorphic adoptat în interfața OxygenOS 14 este mai fluid și aduce culori noi pentru un look natural și o experiență software mai confortabilă.

Totuși, sunt și câteva bug-uri deja cunoscute de către companie. De exemplu, icon-ul „avion” rămâne în bara de status chiar dacă dezactivăm Modul Avion, widget-urile nu permit lansarea rapidă a anumitor aplicații, iar ecranul suferă de flicker în timpul derulării animațiilor de lansare al aplicațiilor.

Pe scurt, software-ul nu e pregătit pentru un release final, dar acesta va sosi până la finalul acestui an. Google va lansa oficial Android 14 în variantă stabilă undeva la începutul lunii octombrie, iar ceilalți producători, printre care și OnePlus, vor oferi update-uri stabile ulterior. Mă gândesc că va fi disponibilă curând actualizarea Open Beta 1 și pentru utilizatorii din Europa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus 11 a primit actualizarea la Android 14 alături de interfața OxygenOS 14 (Open Beta 1)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type