Prima pagină » OnePlus continuă să se extindă dincolo de smartphone-uri și lansează următoarea tabletă OnePlus Pad Go

OnePlus continuă să se extindă dincolo de smartphone-uri și lansează următoarea tabletă OnePlus Pad Go

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-continua-sa-se-extinda-dincolo-de-smartphone-uri-si-lanseaza-urmatoarea-tableta-oneplus-pad-go

OnePlus Pad Go este noua tabletă OnePlus care se va lansa. Chiar dacă se zvonește că dispozitivul va apărea pe piață în curând, majoritatea specificațiilor nu sunt încă dezvăluite.

Compania a postat însă imagini cu OnePlus Pad Go, iar noua tabletă arată aproape identic cu OnePlus Pad. Există totuși câteva diferențe de design, cum este partea din spate care are două nuanțe de culoare, iar nuanța de verde utilizată pe OnePlus Pad Go este mult mai deschisă în comparație cu modelul original.

Content Sync, care oferă utilizatorilor o modalitate ușoară de a transfera conținut multimedia de pe smartphone-ul OnePlus pe tabletă. Mai mult, OnePlus Pad Go va avea chiar și abilitatea de a prelua apelurile pe toate dispozitivele.

Data de lansare și prețul pentru OnePlus Pad Go

Data de lansare și prețul OnePlus Pad Go sunt necunoscute în acest moment, deși există indicii. Se așteaptă ca noua tabletă să fie lansată la finalul acestui an sau la începutul lui 2024. În ceea ce privește prețul, modelul original OnePlus Pad ar putea reprezenta o sumă orientativă, dar cu toate acestea se așteaptă ca OnePlus Pad Go să coste mai puțin.

Avatar of Mihaela

Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus continuă să se extindă dincolo de smartphone-uri și lansează următoarea tabletă OnePlus Pad Go

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type