Prima pagină » Prințul William s-a întâlnit cu Prințul Albert de Monaco și cu Bill Gates, la New York

Prințul William s-a întâlnit cu Prințul Albert de Monaco și cu Bill Gates, la New York

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-william-s-a-intalnit-cu-printul-albert-de-monaco-si-cu-bill-gates,-la-new-york

Prințul de Wales se află la New York pentru a-i anunța pe cei 15 finaliști ai Premiului Earthshot.

Luni, s-a întâlnit cu Secretarul General al ONU pentru a discuta despre combaterea schimbărilor climatice, iar marți s-a văzut cu Albert de Monaco și fostul CEO al Microsoft, Bill Gates.

Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty

Imaginea 1/5: Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty

Prințul William a discutat cu Prințul Albert de Monaco în timp ce a participay la Summit-ul pentru Inovație al Premiului Earthshot, pe 19 septembrie 2023, în New York City.

Prințul de Wales s-a aflat pentru două zile la New York, timp în care a avut agenda plină! A participat la evenimente legate de The Earthshot Prize, pentru a afla cum New York abordează problemele de mediu, pentru a vizita primii respondenți și pentru a se întâlni cu liderii de la Națiunile Unite.

Moștenitorul tronului britanic s-a întâlnit la New York cu Prințul Albert de Monaco și cu fostul CEO Microsoft Bill Gates, pentru a-și uni forțele în același deziderat al prezervării mediului. La rândul său, Albert de Monaco are și el propria sa fundație de caritate pentru a combate schimbările climatice.

Elegant ca întotdeauna, Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru un costum clasic și o cravată subțire în timp ce s-a întâlnit cu omologul său regal monegasc, pentru a afla cum diverși lideri mondiali abordează problemele de mediu.

Apoi a urcat pe scenă pentru a anunța câștigătorii Earthshot și a dezvăluit că și-a început ziua cu o alergare în Central Park.

Mai mult, a afirmat că moartea bunicii sale și pandemia l-au făcut să-și amâne vizitele programate anterior la New York. William a reamintit ca nu a mai ajuns în ”Big Apple” din 2014.

Luni s-a întâlnit cu Secretarul General al ONU pentru a discuta despre combaterea schimbărilor climatice.

Prințul William a sosit din Marea Britanie cu un zbor comercial și a călătorit direct la Governors Island, pe Râul Hudson, pentru a întâlni studenți, voluntari și restauratori implicați în Proiectul Billion Oyster, o inițiativă unică de restaurare a paturilor de stridii în portul New York. Prințesa de Wales nu l-a însoțit, întrucât și ea are agenda plină.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul William s-a întâlnit cu Prințul Albert de Monaco și cu Bill Gates, la New York

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type