Prima pagină » Redmi 13C apare în imagini şi e gata să concureze cu Samsung Galaxy A05, cu o cameră de 50 MP

Redmi 13C apare în imagini şi e gata să concureze cu Samsung Galaxy A05, cu o cameră de 50 MP

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-13c-apare-in-imagini-si-e-gata-sa-concureze-cu-samsung-galaxy-a05,-cu-o-camera-de-50-mp

E sezonul telefoanelor de buget şi după debutul lui Samsung Galaxy A05 şi A05s, acum e rândul lui Redmi 13C să se ivească. Nu prin intermediul vreunei lansări, ci deocamdată doar ca subiect de scăpare.

Acest telefon de buget vine în completarea seriei Redmi Note 13, care a debutat deja în China. Cei de la MySmartPrice  au publicat o serie de fotografii de înaltă rezoluţie cu Redmi 13C, care aduce cu un Redmi Note 13 din spate. Are o cameră triplă, integrată într-un modul în formă de pătrat cu colţuri rotunjite.

Redmi 13C

Textul din modulul camerei dezvăluie că telefonul va include un senzor de 50 de megapixeli. Avem şi butoane de volum şi Power în partea dreaptă. Chiar dacă spatele arată bine, natura de buget a telefonului e confirmată de muchiile groase ale ecranului şi de bretonul în formă literei „U” din zona frontală. 

Redmi 13C

Apare şi cu jack audio de 3.5 mm, care e găsit rar pe telefoane în ziua de azi. Dispozitivul are şi o grilă pentru difuzor, port USB-C, microfon. Va sosi pe verde, negru şi albastru. Nu avem preţ şi nici specificaţii clare. Predecesorul Redmi 12C avea un display generos, de 6.71 inch şi mă îndoiesc că asta se va schimba.

Rămâne în cărţi şi bateria de 5000 mAh, probabil şi slotul microSD şi sper la o cameră secundară mai răsărită decât cea de 0.08 MP a predecesorului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi 13C apare în imagini şi e gata să concureze cu Samsung Galaxy A05, cu o cameră de 50 MP

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type