Prima pagină » Redmi Note 13 Pro+ apare în baza de date IMDA; Telefonul sosește la nivel global curând

Redmi Note 13 Pro+ apare în baza de date IMDA; Telefonul sosește la nivel global curând

de Roboțelul @ iDOR.info
redmi-note-13-pro+-apare-in-baza-de-date-imda;-telefonul-soseste-la-nivel-global-curand

Pe lângă seria de telefoane flagship Xiaomi 13T, compania a anunțat recent în China lineup-ul midrange Redmi Note 13. Vorbim despre smartphone-uri din gama de top Redmi, practic, varianta Pro+ fiind chiar un cameraphone de excepție. Ei bine, azi acest model și-a făcut apariția în baza de date IMDA, semn că va debuta la nivel global curând. Mai jos avem detalii.

Apar două smartphone-uri Redmi în această bază de date, având numerele de model 23090RA98G și 23016RN0DA. Față de varianta din China, modelul despre care discutăm are litera „G” în capăt, semn că vorbim despre o versiune ce sosește la nivel global. Deși doar varianta Pro+ a bifat momentan această apariție, curând ar urma să sosească întreaga serie Redmi Note 13 la nivel global. 

Ca un reminder, Redmi Note 13 Pro+ aduce un display de 6.67 inch cu refresh rate de 120Hz, rezoluție de 2712 x 1220 pixeli. Are procesor Dimensity 7200 Ultra de la MediaTek sub capotă, 12 GB sau 16 GB de memorie RAM LPDDR5, 256 GB sau 512 GB de stocare UFS 3.1. Apare în ecuație o baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 120W pe fir.

Nu stă rău nici în cazul capturii foto, el sosind cu senzor de 200 MP în partea din spate, unul ultrawide de 8 MP și unul macro de 2 MP. Are jack audio, Bluetooth 5.3, WiFi 6, NFC pentru plăți contactless. 

Totodată, e primul telefon Redmi certificat IP68, rezistând la apă și la praf. În China se vinde pentru 270 de euro în variantă de bază. El ar sosi în Europa drept succesor direct pentru Redmi Note 12 Pro+, telefon ce a primit o recenzie detaliată din partea noastră în acest an.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Redmi Note 13 Pro+ apare în baza de date IMDA; Telefonul sosește la nivel global curând

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type