Prima pagină » Regina Letizia își începe toamna într-un costum lila. Criticii, nemulțumiți că n-a renunțat la părul gri

Regina Letizia își începe toamna într-un costum lila. Criticii, nemulțumiți că n-a renunțat la părul gri

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-letizia-isi-incepe-toamna-intr-un-costum-lila.-criticii,-nemultumiti-ca-n-a-renuntat-la-parul-gri

Regina Letizia este una dintre cele mai elegante figuri regale ale momentului și ne demonstrează acest lucru chiar și când poartă un costum office.

S-a întâmplat și ieri, când spanioloaica a impresionat la Premiile UNICEF Spania organizate la Madrid. Regina spaniolă în vârstă de 50 de ani a arătat pur și simplu superb într-un costum lila de la Hugo Boss, care i-a scos în evidență silueta foarte subțire.

Regina Letizia GettyImages 1665282148 jpg

Costumul extrem de șic este alcătuit dintr-o pereche de pantaloni tip țigaretă și un blazer în aceeași nuanță și completat foarte cool de o pereche de pantofi nude, cu toc mic. Pantofii sunt creați de brandul spaniol Isabel Abdo și se găsesc la vânzare cu prețul de 259 euro.

Regina Letizia a Spaniei și-a reluat ieri atribuțiile regale oficiale, după o pauză de vară de o lună. Ea a prezidat prezentarea Premiilor UNICEF Spania, care recunosc angajamentul persoanelor, instituțiilor sau grupurilor care contribuie la schimbarea vieții celor mai vulnerabili copii și la promovarea apărării drepturilor copiilor.

Și de data aceasta, Letizia și-a lăsat la vedere șuvițele de păr gri, semn că a rămas la decizia de-a nu se vopsi, lucru care a fost și lăudat, dar și criticat, în trecut. Într-un articol pentru Daily Mail din luna martie, fostul editor Vogue Christa D. Souza a susținut că firele grizonante ale Letiziei vorbesc despre o „femeie care a renunțat”.

Regina Letizia la evenimentul UNICEF

Imaginea 1/7: Regina Letizia la evenimentul UNICEF

„Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, este foarte frumoasă. Pielea aceea. Silueta aceea. Și părul acela – lucios și șaten și acum brăzdat de o dungă gri care curge pe-o parte. Dacă pot fi atât de îndrăzneață, Majestate, ești sigură că ești OK cu acel gri?”, a scris aceasta, printre altele.

Au fost câteva luni pline pentru spanioloaică, de la călătoria în Australia pentru a vedea echipa națională de fotbal feminină câștigând Cupa Mondială, până la a-și lua rămas bun de la ambele fiice. Regele Felipe și Regina Letizia suferă de sindromul cuibului gol după ce, luna trecută, fiica lor cea mică, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, s-a mutat la studii în Țara Galilor. Între timp, fiica cea mare a acestora, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a plecat și ea de-acasă, pentru a începe pregătirea la Academia Militară.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Letizia își începe toamna într-un costum lila. Criticii, nemulțumiți că n-a renunțat la părul gri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type