Prima pagină » Regina Camilla, superbă în verde. A mers la o întrunire de suflet

Regina Camilla, superbă în verde. A mers la o întrunire de suflet

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-camilla,-superba-in-verde.-a-mers-la-o-intrunire-de-suflet

Soția Regelui Charles s-a întâlnit cu femei lider la un eveniment de suflet, în legătură cu combaterea violenței domestice.

Regina Camilla a fost întâmpinată călduros de Patricia Scotland, secretarul general al Commonwealth-ului, baronesa din Scoția, la Marlborough House.

Evenimentul Commonwealth Women Leader este foarte important și se concentrează pe prevalența violenței domestice și pe efectele acesteia asupra sănătății fizice și mentale a femeilor și a copiilor, pe capacitatea de a aduce schimbări pozitive în rândul populațiilor greu accesibile din Commonwealth.

Regina Camilla 1, 15 noiembrie, Getty jpg

Regina Camilla a apărut grațioasă și foarte implicată în problemele sociale, participând la o întrunire esențială din Londra, concentrată pe combaterea violenței domestice în Commonwealth.

Evenimentul, desfășurat miercuri după-amiază la Marlborough House, a reunit femei lideri pentru a discuta și a aborda problema critică a protejării femeilor și copiilor împotriva violenței domestice.

La sosirea ei, Camilla a fost întâmpinată călduros de secretarul general al Commonwealth-ului, baronesa din Scoția, la sediul Commonwealth-ului din centrul Londrei.

Îmbrăcată elegant într-o rochie lungă verde pădure de la Anna Valentine, prezența Camillei a subliniat importanța evenimentului.

Camilla, Regina    Getty

Imaginea 1/3: Camilla, Regina Getty

Verdele pare noul favorit al soției Regelui Charles, căci este a doua oară în această săptămână când Regina Camilla se drapează în verde.

Întocmai ca regretata Elisabeta a II-a, nici actuala regină nu se ferește de culori tari, îmbrăcând fără ezitare albastru electric sau verde tare, roșu, mov și orice altă culoare intensă. Important este că-i vin toate foarte bine și regina este chiar lăudată în ultima vreme pentru stilul șic abordat.

Ce-i drept, în spatele ușilor închise, la un moment dat, potrivit unor surse de la Palat, Regina Camilla mărturisea că îi este dor de perioada sa liniștită, când putea să poarte jeanși toată ziua și să gătească în bucătărie.

Acum cuplul regal are numeroase întruniri la care trebuie să participe, mai ales având în vedere că membrii regali activi sunt din ce în ce mai puțini.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Camilla, superbă în verde. A mers la o întrunire de suflet

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă