Prima pagină » Regina Elisabeta ar fi mândră de Kate! Cum a inspirat-o pe Prințesa de Wales răposata suverană

Regina Elisabeta ar fi mândră de Kate! Cum a inspirat-o pe Prințesa de Wales răposata suverană

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-elisabeta-ar-fi-mandra-de-kate!-cum-a-inspirat-o-pe-printesa-de-wales-raposata-suverana

Ca de la regină, la viitoare regină! Kate Middleton a avut și are, chiar și dincolo de moarte, un model în persoana Elisabetei a II-a. Fără greșeală, așa acționa răposata suverană britanică!

Kate și Regina Elisabeta, GettyImages (2) jpg

I-a fost un profesor de excepție lui Kate Middleton, iar asta s-a văzut în felul în care a gestionat o situație fără precedent în Regat!

Kate și Regina Elisabeta, GettyImages (1) jpg

Mărturisirea emoționantă a Prințesei de Wales în legătură cu boala sa neașteptată a semănat izbitor de mult cu mesajul transmis în pandemie de Elisabeta a II-a, mesajul către popor ”Ne vom revedea din nou”.

Felul delicat și puternic totodată de a pune în cuvinte o situație grea și neașteptată o califică pe Kate Middleton o demnă urmașă a Elisabetei, o viitoare regină britanică de nădejde.

Carisma Prințesei lipsește tuturor și toate evenimentele regale parcă nu mai au sare și piper fără prezența sa delicată. Mamă a trei copii, pentru prima dată în viață s-a izbit de o situație uluitor de grea: o boală cruntă, greu de gestionat. Dar și o familie cu nevoi, căci copiii au vârste mici și au nevoie de îndrumarea mamei, de o mamă puternică, viguroasă. Toate aceste argumente o vor motiva indubitabil pe Kate să lupte și să-și revină.

După ce au analizat ambele discursuri, comentatorii regali sunt de părere că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, e posibil să se fi inspirat din metoda de a comunica a bunicii lui William.

Ingrid Seward, autoarea biografiei ”Elisabeta a II-a din 2015, Discursul reginei”, a declarat: „De-a lungul multor ani de adresare în public, regretata noastră regină a înțeles ce așteptau oamenii de la ea. Nu cuvinte meșteșugite, ci adevărul. Și-a perfecționat o emoție specifică, optimă pentru a transmite mesajul dorit. Regina comunica evenimente pe înțelesul oamenilor.”

În pandemie, regina a fost serioasă, fermă, dar cât se poate de empatică. La fel a transmis și Kate acest anunț trist, neașteptat, nedorit. Și dacă are tăria fostei suverane, probabil că va reuși să treacă de această cumpănă a vieții mai repede.

Foto: GettyImages




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Elisabeta ar fi mândră de Kate! Cum a inspirat-o pe Prințesa de Wales răposata suverană

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă