Prima pagină » Schimbare de traseu pentru Ducii de Sussex? Sunt mai motivați ca niciodată să devină prinț și prințesă

Schimbare de traseu pentru Ducii de Sussex? Sunt mai motivați ca niciodată să devină prinț și prințesă

de Roboțelul @ iDOR.info
schimbare-de-traseu-pentru-ducii-de-sussex?-sunt-mai-motivati-ca-niciodata-sa-devina-print-si-printesa

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea oferi o surpriză nebănuită, căci, se pare, potrivit unui fost majordom regal, că Ducii de Sussex nu au de gând să renunțe la parcursul regal, ci dimpotrivă!

Prințul Harry și Meghan vor deveni „Prinț și Prințesă de L&A” după traseul media „eșuat”. Nu este exclus ca Ducii de Sussex să se focuseze pe statutul regal, după dezastrul Spotify, susține un fost majordom.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea căuta să devină „Prințul și Prințesa de Los Angeles” la trei ani după ce au decis să renunțe la statutul lor regal din Marea Britanie, unde erau membri activi importanți. În numele Firmei, întreprindeau vizite oficiale și se bucurau de ovațiile oamenilor. Specialiștii de la Express se gândesc că poate primirea călduroasă de la Jocurile Invictus le-a reamintit… cum era. De aceea, este posibil să reia în considerare Casa Regală, susține un fost majordom regal pentru sursa citată.

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty

Imaginea 1/6: Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty

Ipoteza vine după prăbușirea contractului Spotify și îngrijorarea că Ducii de Sussex au cam rămas… fără viitor. Asta în condițiile în care Casa Regală britanică stoarce cât poate din energia prințeselor Catherine și Anne, cele mai active membre regale.

Care să fie următoarea lor mutare în carieră?

Spotify a spus adio colaborării cu Archewell, compania de producție a lui Harry și Meghan.

Vorbind cu Slingo, fostul majordom regal Grant Harrold a sugerat că ar putea exista ceva adevăr în această teorie.

El a explicat: „Întotdeauna am spus că sunt celebrități regale. Sunt membri regali care au încercat calea mass-media, au încercat și au eșuat parțial.”

Dl Harrold a continuat: ”Știu că le merge bine și că nu sunt obligați să muncească, dacă nu-și doresc. Harry este însă activ. Nu va sta cu mâinile în sân. Îl vom vedea în continuare preocupat de evenimente sau acțiuni de caritate. Însă este foarte interesant, căci Ducii de Sussex se află acum la o răscruce de drumuri. Vor alege riscul de a fi pe cont propriu și de a mai eșua o dată sau se vor reîntoarce în cuibușorul cald și regal? Când își vor reasuma patronajele și-și vor diversifica acțiunile umanitare, se vor transforma degrabă în Prințul și Prințesa de L&A”, e de părere fostul majordom regal Grant Harrold.

Foto: Getty și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Schimbare de traseu pentru Ducii de Sussex? Sunt mai motivați ca niciodată să devină prinț și prințesă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă