Prima pagină » Lora, schimbare radicală de look. Cântăreața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

Lora, schimbare radicală de look. Cântăreața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
lora,-schimbare-radicala-de-look.-cantareata-si-a-surprins-fanii-cu-noua-aparitie-/-video

Homepage » Monden » Showbiz intern

Andreea Stancescu

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 17.04.2024 la 16:13 Actualizat pe 17.04.2024 la 16:13

Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vară. Cântăreața a luat decizia după ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a plăcut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Galerie Galerie (3)

Lora a trecut pe la salonul hairstylist-ului

instagram

  • Lora, schimbare radicală de look
  • Cântăreața și-a surprins fanii cu noua apariție

Lora a trecut print-ro schimbare radicală și s-a vopsit într-o culoare inedită. Cântăreața a pășit în salonul de infrumusețare și, după ce s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului, a apărut în fața fanilor diferită. Cum a luat această decizie!

Lora, schimbare radicală de look

Lora este una dintre cele mai ascultate artiste din România. Este cunoscută pentru pletele sale blonde, ca de Cosânzeană, dar de data aceasta a făcut o schimbare radicală. După ce a folosit un filtru pe rețelele de socializare și i-a plăcut rezultatul, fiind o culoare pe care nu a mai avut-o în trecut, a decis să facă schimbarea.

Cântăreața a apelat la hairstylist, iar rezultatul este unul care o prinde foarte bine. Lora s-a vopsit roșcată, iar fanii au avut multe laude pentru noul său look.

Lora a muncit din greu pentru succesul său

Lora mărturisește că a muncit din greu pentru a avea succes în industria muzicală. A fost descoperită de Marius Moga, iar producătorul a ajutat-o să ajungă cât mai sus. Cântăreața spune cât de greu i-a fost în zece ani, de când s-a lansat, fiind nevoie de multă implicare, da rși un psihic puternic.

CITEȘTE ȘI: Star Magazin. Lora nu a visat-o niciodată pe mama ei de când a murit. Vedeta a avut o relație specială cu femeia care i-a dat viață / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lora, schimbare radicală de look. Cântăreața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă