Prima pagină » Schimbare de design pentru OnePlus 13? Primele leak-uri sunt aici și sugerează integrarea unui modul foto diferit

Schimbare de design pentru OnePlus 13? Primele leak-uri sunt aici și sugerează integrarea unui modul foto diferit

de Roboțelul @ iDOR.info
schimbare-de-design-pentru-oneplus-13?-primele-leak-uri-sunt-aici-si-sugereaza-integrarea-unui-modul-foto-diferit

Recent aflam primele detalii cu privire la OnePlus 13, deși la nivel global tocmai au sosit smartphone-uri de generație nouă precum OnePlus 12 și OnePlus 12R. Compania ar dori să lanseze primul terminal cu procesor Snapdragon 8 Gen 4, însă, astfel că că dezvoltarea unui succesor a început devreme. Azi vedem o primă imagine cu așa-zisul OnePlus 13, iar această randare sugerează o schimbare importantă de design pentru terminal.

Începând cu OnePlus 10 Pro compania a ales să aducă un modul foto înfășurat în jurul ramei pe flagship-urile sale. La început ideea părea copiată de la Samsung și al său Galaxy S21 Ultra, însă compania sud-coreeană a renunțat la idee, iar această particularitate a devenit cumva parte din „ADN-ul OnePlus”. A urmat un OnePlus 11 cu modul foto circular alipit de această ramă, iar în 2023 un OnePlus 12 mai „rafinat”. 

Dacă imaginea apărută recent pe web e corectă, pare că spunem adio modulului foto alipit de ramă începând din acest an. OnePlus 13 ar aduce un modul foto alungit ce implică 3 senzori foto. Parcă seamănă cu un model Xperia privit din spate, doar că există o zonă bombată în jurul senzorului foto principal. Observ și inscripția Hasselblad subtil integrată + un microfon. 

Tipster-ul Digital Chat Station spune că OnePlus 13 chiar va aduce o schimbare de design importantă, deci compania ar lua în considerare acest aspect pentru noul său flagship. Aș aminti și de OnePlus Nord 5, terminal ce își facea apariția în randări recent și care ar aduce un design similar cu cel al flagship-ului de mai sus. 

Mai aflăm că prototipul testat de către companie ar aduce un display OLED cu rezoluție 2K și s-ar pregăti îmbunătățiri la nivel foto. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Schimbare de design pentru OnePlus 13? Primele leak-uri sunt aici și sugerează integrarea unui modul foto diferit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă