Prima pagină » Schimbare vestimentară majoră! Camilla, apariție într-o rochie cu un imprimeu pe care rar îl poartă

Schimbare vestimentară majoră! Camilla, apariție într-o rochie cu un imprimeu pe care rar îl poartă

de Roboțelul @ iDOR.info
schimbare-vestimentara-majora!-camilla,-aparitie-intr-o-rochie-cu-un-imprimeu-pe-care-rar-il-poarta

Regina Camilla a arătat uimitor într-o rochie cu imprimeu leopard!

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a sosit la o recepție alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, la Palatul Buckingham. Evenimentul a fost menit să celebreze relația dintre Marea Britanie și Kenya înaintea vizitei regale în țara africană, care se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie.

Regina Camilla a impresionat căci a purtat o rochie couture Fiona Clare din satin de lungime midi, cu imprimeu leopard, cafeniu și negru. Rochia avea puțin decolteu și un volan în partea din față. Regina a asortat rochia cu imprimeu leopard cu o pereche de pantofi Eliot Zed „Gladys” din piele de căprioară neagră și a ales un accesoriu la fel de discret, o poșetă Anna Valentine x Charles Laurie London din piele neagră. 

Regala a optat pentru bijuterii aurii pentru a completa nuanțele puternice ale rochiei sale. Ea a purtat un pandantiv Monica Vinader Goodess Coin, o brățară la modă Van Cleef & Arpels „Alhambra 5 motif” și un pandantiv din aur cu un rubin în centru și cu inițialele celor cinci nepoți ai ei – Lola, 16 ani, Eliza, 15 ani, Louis și Gus, ambii de 14 ani, și Freddy, 13 ani.

Regina a avut părut atent coafat, iar machiajul a fost unul natural.

Regele Charles a arătat la fel de elegant într-un costum gri cu dungi albe din două piese și o cravată roz cu imprimeu. Printre invitați la eveniment s-au numărat Gurinda Chadha, regizorul și scenaristul filmului „Bend it Like Beckham”, Sally Nyinza, de la Asociația Kenyană a Asistenților și Moașelor, și Dr. Anne Makena, de la Centrul de Medicină Tropicală și Sănătate Globală de la Universitatea Oxford.

Regina Camilla, apariție într-o rochie nouă

Imaginea 1/6: Regina Camilla, apariție într-o rochie nouă

Monarhul și soția sa au fost invitați în Kenya de către președintele Ruto pentru a sărbători 60 de ani de independență a Kenyei. Regele Charles și Regina Camilla vor vizita comitatul Nairobi City, precum și comitatul Mombasa și zonele învecinate.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Schimbare vestimentară majoră! Camilla, apariție într-o rochie cu un imprimeu pe care rar îl poartă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă