Prima pagină » Un smartphone Pixel îl sperie pe iPhone 15 Pro Max în cea mai nouă reclamă marca Google

Un smartphone Pixel îl sperie pe iPhone 15 Pro Max în cea mai nouă reclamă marca Google

de Roboțelul @ iDOR.info
un-smartphone-pixel-il-sperie-pe-iphone-15-pro-max-in-cea-mai-noua-reclama-marca-google

Google a pornit o serie de videoclipuri sub hashtag-ul „#BestPhonesForever” în urmă cu câteva săptămâni. Chiar dacă nu am scris despre toate clipurile, compania a continuat să încarce conținut nou sub această serie constant. Ei bine, ultimul ilustrează o poveste „înspăimântătoare” spusă de un smartphone Pixel pentru iPhone 15 Pro Max. Clipul poate fi văzut și drept teaser, având în vedere ca seria Pixel 8 se lansează pe 4 octombrie. Mai jos avem detalii.

Se discută despre lansarea din 4 octombrie, iar în opinia Google noul iPhone aduce doar „un buton diferit pentru mute / unmute, o insulă dinamică și un nou port de încărcare”. iPhone-ul portretizat pare nervos și „speriat”, întrucât noul Pixel 8 Pro ar putea să se bucure de mai mult hype la debut. E adusă în discuție și tehnologia AI în acest clip, dar și designul terminalelor Pixel. 

Pare doar o ironie ieftină la adresa Apple, având în vedere că seria iPhone 15 e foarte populară. Clipurile din trecut erau puțin mai temperate, dar acum Google chiar încearcă să creeze hype pentru noua lansare din 4 octombrie. În urmă cu câteva zile marele G. a devenit mai „agresiv”, în încercarea de a forța Apple să integreze tehnologie RCS pentru mesaje și să renunțe la SMS-uri. 

Despre Pixel 8 Pro se cunosc deja multe detalii. La nivel de design nu apar modificări mari față de predecesor. Totuși, el va adopta un display curbat de 6.7 inch mai luminos, va avea procesor Tensor G3 sub capotă și un senzor pentru determinarea temperaturii în partea din spate, lânga bliț. Primește baterie de 5100 mAh, încărcare rapidă, iar în spate vom primi un senzor de 50 MP principal, unul ultrawide de 48 MP, dar și unul telephoto de 48 MP ce oferă zoom optic 5X.

După cum se spune și în clip, așteptam comparații între iPhone 15 Pro Max și Google Pixel 8 Pro. Atunci vom vedea, într-adevăr, care e cel mai bun cameraphone din acest an.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un smartphone Pixel îl sperie pe iPhone 15 Pro Max în cea mai nouă reclamă marca Google

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă