Prima pagină » HMD pregătește un smartphone modular cu pini pentru atașarea de accesorii pe spatele său

HMD pregătește un smartphone modular cu pini pentru atașarea de accesorii pe spatele său

de Roboțelul @ iDOR.info
hmd-pregateste-un-smartphone-modular-cu-pini-pentru-atasarea-de-accesorii-pe-spatele-sau

Recent am aflat că HMD Global urmează să anunțe în acest an smartphone-uri sub brand propriu. Smartphone-urile Nokia nu dispar însă, portofoliul companiei urmând doar să includă și astfel de telefoane HMD. Ei bine, azi aflăm primele detalii legate de un proiect numit „HMD Fusion”. Ar fi vorba despre un telefon cu design „modular” ce permite atașarea de accesorii pe spatele său. Mai jos am detalii.

Vorbim practic despre niște module care se atașează magnetic și extind funcționalitatea telefonului. În mod similar proceda Motorola în trecut, atunci când adăuga pe flagship-urile sale din seria Z pini magnetici similari. Utilizatorii aveau la dispoziție așa-numite „Moto Mods”. Exista o baterie externă ce se atașa magnetic perfect pe silueta telefonului, un joystick pentru gameri, un modul speaker ce transforma telefonul într-o boxă portabilă, chiar și un modul ce aducea un videoproiector. 

Revenind la HMD, avem schițe cu acest prim telefon ce include pini de conectare pentru accesorii. El ar avea un setup foto dual, port USB-C pentru încărcare în partea de jos + jack de 3.5 mm pentru căști. Mai aflăm că măsoară 164 x 76 mm și are o talie de 8.9 mm. Aș zice că e vorba despre un midrange, deși nu cunoaștem încă specificațiile.

Nu e clar ce module vom vedea lansate de către HMD. Cert e că nu e o idee nouă întrucât a mai fost explorată de către producători precum Motorola și LG în trecut. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HMD pregătește un smartphone modular cu pini pentru atașarea de accesorii pe spatele său

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă