Prima pagină » Un smartphone Motorola misterios primește primele certificări; Să fie oare Edge 50 Pro?

Un smartphone Motorola misterios primește primele certificări; Să fie oare Edge 50 Pro?

de Roboțelul @ iDOR.info
un-smartphone-motorola-misterios-primeste-primele-certificari;-sa-fie-oare-edge-50-pro?

Mai multe smartphone-uri Motorola au primit certificări în ultima perioadă, iar cei de la 91Mobiles au reușit să le descopere și să le expună într-un singur loc. Un model misterios pare a fi în lumina reflectoarelor și se speculează că ar fi vorba despre un succesor direct pentru flagship-ul Edge 40 Pro. Ce știm până acum?

Acest smartphone misterios apare cu mai multe nume de cod: XT2403-1, XT2403-2, XT2403-4, și XT2403-5. A primit certificarea FCC, BIS și IMEI până acum și pare că vorbim despre variante diferite, deci ne așteptăm la debutul unui așa-zis Motorola Edge 50, cât și a unui model Pro. XT2403-2 apare în baza de date IMEI cu numele de cod „Macan24”, iar tipster-ul Evan Blass dezvăluia în urmăcu ceva timp că Motorola Edge 50 Pro ar fi cunoscut la nivel intern drept „Macan”. 

În baza certificărilor aflăm că terminalul ar primi suport pentru alimentare wireless la 50W, iar încărcarea pe fir s-ar realiza la 125W. Conform site-ului TUV Rheinland ar exista și o baterie de 4500 mAh. Capacitatea e similară cu a predecesorului, iar asta înseamnă că Motorola dorește să lanseze un flagship ușor, cu talie redusă. 

Alte informații nu sunt cunoscute momentan, dar se vehiculează că noul Edge 50 Pro ar primi un procesor Snapdragon 8 Gen 3 de nouă generație sub capotă. Lansarea ar avea loc undeva în al doilea trimestru din 2024 în China, iar la nivel global flagship-ul ar urma să ajungă puțin mai târziu. 

Aș zice că e doar începutul unui șir de leak-uri și scăpări pentru Motorola Edge 50 Pro. În următoarele zile e posibil să vedem chiar primele randări cu terminalul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un smartphone Motorola misterios primește primele certificări; Să fie oare Edge 50 Pro?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă