Prima pagină » Un smartphone misterios OnePlus apare în randări; Ar putea fi un model Nord accesibil cu display AMOLED

Un smartphone misterios OnePlus apare în randări; Ar putea fi un model Nord accesibil cu display AMOLED

de Roboțelul @ iDOR.info
un-smartphone-misterios-oneplus-apare-in-randari;-ar-putea-fi-un-model-nord-accesibil-cu-display-amoled

Recent au sosit noi telefoane OnePlus în Europa, cameraphone-ul OnePlus 12, dar și wannabe flagship-ul OnePlus 12R. După lansarea acestor terminale pare că producătorul e gata să prezinte și terminale mai accesibile din gama Nord. Recent au apărut pe web informații și randări cu privire la un telefon misterios OnePlus. Prin intermediul 91Mobiles aflăm mai multe detalii!

Acest telefon e cunoscut după numărul de model CPH2613 și judecând după design pare că vorbim despre un model din gama Nord. Are cameră selfie integrată în decupaj bulină, senzor pentru amprente integrat sub display, margini drepte, iar butoanele de volum și cel power sunt amplasate în partea dreaptă. Jos observăm un port USB-C pentru încărcare, grile pentru un difuzor, iar sus apare ceea ce pare a fi un jack de 3.5 mm pentru căști sau un emițător infraroșu. 

Modulul foto este alungit, amplasat vertical și pare să includă un setup foto dual + un bliț LED. Terminalul a primit și certificarea Camera FV-5, iar astfel aflăm că el va primi o cameră principală de 50 MP care scoate capturi de 12.6 MP. Asta înseamnă că beneficiază de captură quad-bayer și e posibil să vorbim despre un senzor flagship (posibil un Sony-IMX989). Are deschidere F/1.8, beneficiază de OIS și EIS. În față vom primi o cameră de 16 MP cu deschidere F/2.4.

Personal cred că e vorba despre OnePlus Nord 4 / 5 (succesor pentru Nord 3), însă nu e exclus ca producătorul să pregătească un alt telefon Nord accesibil. Cel mai probabil vom afla mai multe detalii cu privire la acest model în următoarele zile.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un smartphone misterios OnePlus apare în randări; Ar putea fi un model Nord accesibil cu display AMOLED

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă