Prima pagină » OnePlus 12 apare în fotografii hands-on, cu ecran BOE X1 ce atinge o luminozitate de top

OnePlus 12 apare în fotografii hands-on, cu ecran BOE X1 ce atinge o luminozitate de top

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-12-apare-in-fotografii-hands-on,-cu-ecran-boe-x1-ce-atinge-o-luminozitate-de-top

Cu ceva timp în urmă am aflat că OnePlus va organiza alături de BOE un eveniment destul de important în China. Mă gândeam că va fi o conferință online, însă pare că vorbim despre o lansare în toată regula, un eveniment fizic la care au fost invitați jurnaliști pentru a vedea acest nou panou BOE X1. Este vorba despre un display ce atinge luminozitate record, integrat pe OnePlus 12. Terminalul apare în multe fotografii hands-on, însă se află într-o husă ce nu lasă prea multe elemente de design la vedere. Mai jos avem detalii.

E evident că nu au fost dezvăluite prea multe informații legate de noul flagship pregătit. Totuși, aflăm că acest panou BOE X1 va fi integrat atât pe OnePlus 12, cât și pe OnePlus Ace 3. Camereaphone-ul va avea rezoluție 2K, iar panou ar oferi o luminozitate de 2600 nits. Totuși, varianta Ace 3 vine cu o rezoluție de 1.5K, iar luminozitatea urcă la 3000 de nits. 

E cel mai avansat panou produs de către BOE, iar acesta va oferi și protecție pentru ochi, cât și o durată lungă de viață, conform companiei. Există chiar un cipsetul Display P1 realizat de către OPPO pentru calibrarea imaginii, dar și a consumului energetic. 

OnePlus 12 apare în imagini, dar modulul foto din spate este ascuns. Observăm totuși că acest nou ecran produs de către BOE e curbat, iar în partea de sus există un decupaj bulină pentru camera selfie. În stânga s-ar afla acel slider mute, iar în dreapta butoanele de volum și cel power. 

OnePlus 12 a apărut în randări în urmă cu ceva timp și pare că designul său e confirmat acum. Terminalul e așteptat cu o cameră de 50 MP cu OIS, una ultrawide de 50 MP, dar și cu senzor periscopic de 64 MP pentru zoom. Telefonul va aduce o baterie de 5400 mAh, iar alimentarea se va realiza la 100W pe fir. Ar trebui să primească până la 24 GB de memorie RAM LPDDR5X, dar și stocare rapidă.

Evident, sub capotă ar trebui să primim un procesor Snapdragon 8 Gen 3, foarte puternic. Nu e încă clar când va debuta. Sunt voci în online ce afirmă că lansarea va avea loc până la finalul acestui an, dar sunt și tipsteri ce cred că debutul va avea loc în ianuarie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus 12 apare în fotografii hands-on, cu ecran BOE X1 ce atinge o luminozitate de top

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type