Prima pagină » Nothing va organiza pentru prima dată Black Friday în perioada 17-27 noiembrie; Ce reduceri ne așteaptă?

Nothing va organiza pentru prima dată Black Friday în perioada 17-27 noiembrie; Ce reduceri ne așteaptă?

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-va-organiza-pentru-prima-data-black-friday-in-perioada-17-27-noiembrie;-ce-reduceri-ne-asteapta?

Nothing e o companie nouă pe piața smartphone, dar care s-a „integrat” relativ rapid, fiind condusă de către Carl Pei, cofondator al OnePlus. În portofoliul producătorului există două smartphone-uri, căști wireless, char o bere Nothing Beer (5.1%), dar și gadget-uri lansate sub un brand mai accesibil și anume CMF. Ei bine, azi aflăm prin intermediul BF.ro că prima ediție Black Friday urmează să fie organizată pe site-ul Nothing. Mai jos avem detalii.

Pentru pasionații tech Nothing intră în febra Black Friday în perioada 17-27 noiembrie. Ne așteaptă 10 zile de reduceri semnificative la cele mai recente lansari, însă important de menționat ar fi că stocurile sunt limitate. Printre cele mai căutate gadget-uri din portofoliu, care se vor bucura de discount, vom găsi căștile Ear (2), dar și noul smartphone Nothing Phone (2). 

Telefonul a primit o recenzie detaliată din partea noastră recent. În România are parte deja de un discount cu ocazia Black Friday / Crazy Season la eMAG, ajungâd la 2999 lei de la prețul recomandat vânzare de 3498 lei.

Pentru comparație, pe site-ul oficial al companiei se vinde pentru 3590 lei în acest moment în variantă ce implică 12 GB RAM si 256 GB de stocare. 

Rămâne de văzut dacă prețul va scădea mai mult în perioada 17-27 noiembrie sau dacă compania va oferi căști wireless sau alte accesorii suplimentare la achiziția telefonului. Black Friday are loc pe Nothing.tech începând din 17 noiembrie. Reducerile apar aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing va organiza pentru prima dată Black Friday în perioada 17-27 noiembrie; Ce reduceri ne așteaptă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type