Prima pagină » OnePlus 12 va avea cameră cu ştaif de la Sony: senzor Lytia dual layer stacked CMOS

OnePlus 12 va avea cameră cu ştaif de la Sony: senzor Lytia dual layer stacked CMOS

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-12-va-avea-camera-cu-staif-de-la-sony:-senzor-lytia-dual-layer-stacked-cmos

OnePlus 12 a primit deja scăpări şi confirmări de specificaţii în ultima vreme, inclusiv integrarea unui procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Azi aflăm mai multe detalii despre camera sa, mulţumită anunţului legat de colaborarea între Sony şi OnePlus.

OnePlus avea deja parteneriat cu Sony şi a adus un senzor Lytia şi pe OnePlus Open. Acum un senzor de acest tip e în cărţi şi pentru OnePlus 12. E un senzor „dual layer stacked CMOS„. Ce înseamnă asta? E vorba despre două straturi de tranzistori pentru pixeli, cu straturi separate pentru tranzistori şi fotodiode. Astfel diodele sunt mai mari şi capturează mai multă lumină.

oneplus 12

Open are deja un senzor Sony Lytia 808, folosit pentru camera principală. Totuşi OnePlus 12 va opta pentru un senzor Lytia diferit. Şi „colegii” OPPO şi vivo au anunţat parteneriate cu Sony pentru Lytia în acest an, deci le vom vedea roadele pe Find X7 şi vivo X100. Despre OnePlus 12 ştim că va avea o cameră principală de 50 de megapixeli, cu senzor Sony IMX966, alături de un modul telephoto de 64 de megapixeli, un OmniVision, cu zoom optic 3X, plus o cameră de 48 MP ultrawide.

Vă aduce şi un ecran LTPO OLED dezvoltat de BOE. Debutul său e aşteptat în China în decembrie, iar global apare prin ianuarie-februarie. Probabil cu o versiune de OxygenOS 14 bazată pe Android 14.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus 12 va avea cameră cu ştaif de la Sony: senzor Lytia dual layer stacked CMOS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă