Prima pagină » Nubia Z60 Ultra: Lansare Globală Programată pentru 19 Decembrie

Nubia Z60 Ultra: Lansare Globală Programată pentru 19 Decembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
nubia-z60-ultra:-lansare-globala-programata-pentru-19-decembrie

Nubia, deși nu este un jucător major pe piața internațională de smartphone-uri, lansează din când în când unele dintre dispozitivele sale pentru clienții globali. Un astfel de dispozitiv este viitorul smartphone Nubia Z60 Ultra, care se remarcă prin ecranul său imersiv complet, datorită utilizării unei camere sub display.

Conform site-ului global al mărcii, Nubia Z60 Ultra va fi lansat la nivel mondial pe 19 decembrie, la ora 7:00 AM EST. Interesant este că aceasta este aceeași dată la care marca plănuiește să debuteze dispozitivul în țara sa natală, China, cu aproximativ 6 ore înainte de debutul global.

Designul este unul dintre aspectele speciale ale acestui dispozitiv. În ultima vreme, smartphone-urile de top au adoptat designuri simple și sigure, dar Z60 Ultra iese în evidență cu un aranjament unic al camerei, care arată fiecare obiectiv separat. Deși unii ar putea considera acest lucru puțin extravagant, alții pe internet par să aprecieze această schimbare. Marca a prezentat de asemenea populara ediție de colecție Starry Night pentru Z60 Ultra în China, cu speranța de a aduce această opțiune și pe piața globală.

Nubia Z60 Ultra este așteptat să vină cu un display OLED de 6.8 inch, având o rezoluție de 1.5K și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul său devine intrigant datorită absenței unui decupaj pentru camera frontală, oferind o experiență autentică pe tot ecranul prin integrarea soluției de cameră selfie în-display de generația a cincea a companiei.

Nubia Z60 Ultra
Nubia Z60 Ultra

Dispozitivul va fi alimentat de chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, împreună cu o baterie mare de 6,000mAh care suportă încărcare de 80W. Urmând exemplul predecesorului său, dispozitivul ar putea veni cu până la 16 GB de RAM LPDDR5x și până la 1 TB de stocare UFS 4.0. Sistemul de operare așteptat este MyOS bazat pe Android 14. Un teaser recent a confirmat clasificarea IP68 a dispozitivului, semnificând capacități rezistente la praf și apă.

Pentru optica, se așteaptă ca dispozitivul să dispună de o cameră principală de 50 megapixeli asistată de OIS, un obiectiv ultra-wide de 50 megapixeli și o cameră teleobiectiv periscop OmniVision OV64B de 64 megapixeli, anticipată să ofere până la 3x zoom optic. Pe partea frontală, dispozitivul ar putea avea un senzor de 16MP.

Sursa: GizmoChina

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nubia Z60 Ultra: Lansare Globală Programată pentru 19 Decembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă