Prima pagină » Alături de smartphone-ul pliabil Nubia Flip 5G, ZTE va lansa și tableta Nubia Pad 3D II la MWC 2024

Alături de smartphone-ul pliabil Nubia Flip 5G, ZTE va lansa și tableta Nubia Pad 3D II la MWC 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
alaturi-de-smartphone-ul-pliabil-nubia-flip-5g,-zte-va-lansa-si-tableta-nubia-pad-3d-ii-la-mwc-2024

ZTE continuă cu teaserele pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2024 din Barcelona, acolo unde va aduce primul său smartphone pliabil vertical numit Nubia Flip 5G. Nu va fi singura noutate de la fața locului, pentru că astăzi descoperim un al doilea produs vedetă și anume tableta Nubia Pad 3D II, care după cum și numele sugerează, oferă ecran 3D.

Nubia Pad 3D II

Teaser-ul face aluzie la „prima tabletă 5G+ AI cu ecran 3D„, având avantajul unei experiențe care nu necesită purtarea de ochelari 3D. Avem desigur și conectivitate 5G, iar ZTE mai pune accentul aici și pe partea de AI, aparent cu funcții menite să îmbunătățească experiența de vizionare 3D.

Tableta are o grosime redusă, vine pe gri iar în spate cât și în față vine echipată cu setup foto dual. Mai vedem și bliț în spate, plus port USB-C la bază. Nu știm ce alte dotări va aduce tableta, dar dacă ne uităm la predecesor, atunci ne așteptăm tot la o diagonală de 12.4 inch și la un procesor flagship.

Așteptăm lansarea de la MWC! 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Alături de smartphone-ul pliabil Nubia Flip 5G, ZTE va lansa și tableta Nubia Pad 3D II la MWC 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă