Prima pagină » MWC 2024: ZTE Nubia Flip este primul telefon pliabil ieftin şi am pus mâna pe el (Video)

MWC 2024: ZTE Nubia Flip este primul telefon pliabil ieftin şi am pus mâna pe el (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-zte-nubia-flip-este-primul-telefon-pliabil-ieftin-si-am-pus-mana-pe-el-(video)

La standul ZTE de la MWC 2024, în Barcelona puteai vedea flagship-uri precum Nubia Z60 Ultra, dar şi tablete cu ecran 3D. Nouă ne-a atras totuşi privirea un Nubia Flip, primul telefon pliabil ieftin şi midrange. Impresii despre el aflaţi mai jos.

În primul rând s-a făcut un compromis la construcţie: pare mai masiv şi butucănos decât rivalii de la Samsung, Huawei, OPPO. E mai arătos pe mov decât pe bej, asta e clar. Ecranul extern este mai mic decât la rivali, dar funcţionalităţile de bază sunt acolo: catare pentru cameră, cronometru, calendar, meteo, captura audio şi un animal virtual de companie.

Aparent ZTE a ranforsat balamaua suficient cât să reziste la 200.000 de deschideri şi închideri. Eranul extern este un AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli, rezoluţie pe care o vedem des la smartwatch-uri. Ecranul intern este un OLED pliabil mare, de 6.9 inch, cu pliu cam la fel de vizibil că la un MOTO RAZR 2022 să zicem.

Primim şi cameră de 50 MP principală şi de 2 MP Bokeh, iar bateria de 4310 mAh se încarcă în 73 de minute. Preţ de pornire? Pe la 2700 de lei




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: ZTE Nubia Flip este primul telefon pliabil ieftin şi am pus mâna pe el (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă