Prima pagină » Nubia va veni la MWC 2024 cu primul său smartphone pliabil – Nubia Flip 5G

Nubia va veni la MWC 2024 cu primul său smartphone pliabil – Nubia Flip 5G

de Roboțelul @ iDOR.info
nubia-va-veni-la-mwc-2024-cu-primul-sau-smartphone-pliabil-–-nubia-flip-5g

Zilele trecute vă informam prin intermediul unui articol despre lansarea lui ZTE Libero Flip, primul smartphone pliabil vertical al celor de la ZTE, un model comercializat pe piața din Japonia pentru sub 450 de dolari. Astăzi aflăm că ZTE are în plan să lanseze telefonul și global, sub branding Nubia, urmând a prezenta dispozitivul oficial chiar în cadrul târgului de tehnologie MWC 2024.

Global se va numi Nubia Flip 5G iar din câte putem vedea, este identic lui Libero Flip, cel puțin la capitolul design. Cel mai probabil se vor păstra și dotările, astfel că așteptăm aici un ecran secundar circular de 1.43 inch (466 x 466 pixeli), iar la interior un ecran pliabil OLED FHD+ de 6.9 inch.

Nubia Flip 5G

Acest smartphone are procesor Snapdragon 7 Gen1 la interior, vine cu 6 GB RAM și 128 GB stocare flash, iar la capitolul cameră avem 16 mpx selfie, respectiv 50 mpx wide + 2 mpx bokeh în spate. Primim și baterie de 4310 mAh cu alimentare la 33W pe fir.

Vestea bună este că vom putea folosi ecranul secundar pentru captură selfie utilizând camera principală pentru extra detalii și calitate. Să vedem acum la ce preț ajunge global! 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nubia va veni la MWC 2024 cu primul său smartphone pliabil – Nubia Flip 5G

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă