Prima pagină » CMF by Nothing anunță noi produse ieftine din gamele sale audio – gadgets & lifestyle.

CMF by Nothing anunță noi produse ieftine din gamele sale audio – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
cmf-by-nothing-anunta-noi-produse-ieftine-din-gamele-sale-audio-–-gadgets-&-lifestyle.

CMF by Nothing a anunțat două noi produse audio de buget, CMF Buds și CMF Neckband Pro. Ambele sunt dispozitive entry-level, true wireless, având lansarea programată pentru data de 5 martie, în același timp cu Nothing Phone (2a).

CMF Buds vin cu o carcasă cu un design destul de interesant, care include o formă circulară în colțul din stânga sus. Nu ne putem da seama momentan dacă aceasta va fi un buton fizic sau va funcționa mai degrabă ca o balama, însă putem observa culorile carcasei, care sunt clasice deja pentru produsele CMF – argintiu și portocaliu. Nothing mai spune și că acestea vor avea „best in class ANC”.

CMF Neckband Pro prezintă la rândul său un motiv circular proeminent în design, și are chiar și un buton rotativ care cel mai probabil controlează volumul. Despre aceasta, Nothing spune că va fi primul neckband cu ANC (anulare activă a zgomotului de fond) hibrid, de 50 de decibeli. Prețul exact, disponibilitatea și alte specificații cu privire la cele două perechi de căști vor fi dezvăluite pe data de 5 martie, odată cu noul Nothing Phone (2a).




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: CMF by Nothing anunță noi produse ieftine din gamele sale audio – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă