Prima pagină » Honor pleacă acasă cu 45 de premii obținute în cadrul Mobile World Congress 2024 din Barcelona

Honor pleacă acasă cu 45 de premii obținute în cadrul Mobile World Congress 2024 din Barcelona

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-pleaca-acasa-cu-45-de-premii-obtinute-in-cadrul-mobile-world-congress-2024-din-barcelona

Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2024 tocmai ce s-a încheiat, iar finalul ne-a adus și o festivitate de premiere, pe lângă cea pusă la cale de organizatori (MWC Awards). Aflăm pe această cale faptul că brandul HONOR a plecat acasă cu un total de 45 de premii din partea presei globale, fiind apreciate noile dispozitive ale companiei din zona smartphone, AI și PC.

Lansarea globală a lui Honor Magic6 Pro a fost întâmpinată cu recenzii pozitive din partea presei, iar Android Headlines a premiat acest telefon cu titlul „Best of MWC 2024„, afirmând că smartphone-ul „reprezintă un pas înainte față de predecesorul său, oferind nu doar camere excelente, ci și performanțe remarcabile din alte puncte de vedere”. Și AndroidPolice a apreciat hardware-ul acestui smartphone, iar CNET spune că Magic6Pro este cel mai captivant flagship Android din acest an.

Nu a fost trecut cu vederea nici HONOR MagicBook Pro 16, care a atras laude din întreaga lume din partea presei internaționale – acesta fiind primul PC cu AI semnat Honor. Mashable a inclus HONOR MagicBook Pro 16 în lista sa cu „Best Laptops of MWC 2024”.

De asemenea, smartphone-ul Honor Magic V2 RSR Porsche Design a câștigat prestigiosul premiu din industrie industrie „GLOMO Best in Show” acordat celor mai bune produse expuse la eveniment. Aflăm și că publicația internațională COSMOPOLITAN a inclus smartphone-ul în lista „Recomandările editorului” pentru Săptămâna Modei de la Londra, declarând că: „Porsche Design HONOR Magic V2 RSR a revoluționat complet jocul.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor pleacă acasă cu 45 de premii obținute în cadrul Mobile World Congress 2024 din Barcelona

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă