Prima pagină » MWC 2024: OnePlus Watch 2 e acum oficial și e primul smartwatch cu Wear OS a cărui autonomie ajunge până la 12 zile!

MWC 2024: OnePlus Watch 2 e acum oficial și e primul smartwatch cu Wear OS a cărui autonomie ajunge până la 12 zile!

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-oneplus-watch-2-e-acum-oficial-si-e-primul-smartwatch-cu-wear-os-a-carui-autonomie-ajunge-pana-la-12-zile!

În urmă cu 3 ani a sosit OnePlus Watch, un produs care a dezamăgit de-a dreptul fani ai companiei din întreaga lume. Iată însă că în 2024 apare un OnePlus Watch 2, succesor pentru predecesor doar cu numele, întrucât purtabilul adoptă un design premium, un procesor puternic, ecran AMOLED generos și rulează Wear OS. Nici prețul nu e rău! Mai jos am toate detaliile.

Performanță

Începem cu interiorul. Merită menționat că smartwatch-ul are o arhitectură numită „Dual Engine”. Practic sub capotă găsim atât un procesor Snapdragon W5 Gen 1 pentru performanță, de la Qualcomm, cât și un cipset BES2700. Mai interesant e că ceasul rulează două sisteme de operare diferite. Avem RTOS + Wear OS. Dacă nu avem nevoie de funcții smart, practic, putem trece pe RTOS, un OS care oferă o experiență mai light.

În mod smart avem acces la Google Maps, Assistant, Calendar, Keep, Gmail, chiar Google Pay pentru realizarea de plăți wireless. Autonomia e foarte importantă, iar compania susține că OnePlus Watch 2 oferă 100 de ore de utilizare în mod smart cu o utilizare moderată, respectiv 48 de ore în cazul unei utilizări extreme.

În Power Saving Mode (activând RTOS, practic), obținem o autonomie de până la 12 zile. Pe lângă CPU-urile menționate apar 2 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare.

Design, display

OnePlus Watch 2 aduce un corp fabricat din oțel inoxidabil și măsoară 47 x 46.6 x 12.1 mm. Cântărește 49 de grame fără curea atașată, iar panoul e reprezentat de un display AMOLED de 1.43 inch curbat în regim 2.5D. Aduce rezoluție de 466 x 466 pixeli, refresh rate de 60Hz, iar în peak luminozitatea atinge chiar 1000 de nits. 

Ceasul beneficiază de protecție 5ATM pentru rezistență la apă și chair certificare militară MIL-STD-810H. Pentru localizare folosește Beidou, Galileo, GLANASS și QZSS, iar aici descoperim și busolă, accelerometru, giroscop, barometru și un senzor de lumină ambientală pentru ajustarea automată a luminozității. 

Smartwatch-ul adoptă un look total diferit, are un buton crown în partea dreaptă, sus și unul back / home în partea de jos. Pare că a fost gândit astfel încât utilizatorul să nu atingă din greșeală aceste butoane.

Sănătate, fitness

Evident, vorbim despre un smartwatch, așa că opțiunile de monitorizare și sport sunt foarte importante. OnePlus Watch 2 aduce senzor pentru monitorizarea pulsului, SpO2 pentru determinarea nivelului de oxigen din sânge.

Aduce peste 100 de moduri sport, printre care se află și tenis și badminton. Apar și informații cu privire la caloriile consumate, remindere pentru băut apa, mod SOS pentru a contacta rapid un apropiat în cazul unui accident nefericit.

Preț și disponibilitate

Prețul recomandat de vânzare ar fi de 330 de euro, însă există oferte la debut. Achiziția ceasului în Europa îți aduce o pereche de căști OnePlus Buds 3 cadou, dar și un extra-discount de 30 de euro. Practic costă 299 euro și primești extra căștile wireless.

Această ofertă e disponibilă doar în perioada de precomandă până pe 4 martie, chiar pe site-ul oficial OnePlus.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: OnePlus Watch 2 e acum oficial și e primul smartwatch cu Wear OS a cărui autonomie ajunge până la 12 zile!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type