Prima pagină » Nothing Phone (2a): Randarea ajunsă pe web s-a dovedit a fi falsă; Așa va arăta de fapt smartphone-ul!

Nothing Phone (2a): Randarea ajunsă pe web s-a dovedit a fi falsă; Așa va arăta de fapt smartphone-ul!

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-phone-(2a):-randarea-ajunsa-pe-web-s-a-dovedit-a-fi-falsa;-asa-va-arata-de-fapt-smartphone-ul!

Nothing pregătește un smartphone ceva mai accesibil, iar o bună parte din dotările sale au ajuns pe web recent. Alături de aceste specificații a circulat și o randare postată de către OnLeaks, un tipster care s-a dovedit de încredere de-a lungul timpului. Încă de la postarea acestei imagini Evleaks, un alt tipster important din domeniul leak-urilor smartphone, s-a arătat indignat și a contestat imaginea. Ei bine, acesta a oferit acum o randare realistă a terminalului.

OnLeaks și-a recunoscut greșeala, iar Blass a postat o imagine mai realistă cu telefonul și interfața sa Glyph. Aduce doar 3 zone LED în jurul acelui „modul foto” circular, iar camerele sunt amplasate central și seamănă cu niște ochi, după cum chiar Nothing a descris noul produs într-un teaser (See the world through fresh eyes). 

Randarea se potrivește și cu acea fotografie hands-on reală cu un prototip al telefonului, inclusiv blițul fiind în locul indicat. Se vehiculează că acest nou model ar costa în jur de 400 de euro la debut, iar specificațiile abordate ar suna cam așa:

  • Display: 6.7 inch, AMOLED, 120 HZ
  • Procesor: Dimensity 7200, GPU Mali G610
  • RAM: 8/ 12 GB
  • Stocare: 128/ 256 GB
  • Baterie: 4500+ mAh cu încărcare la 45W
  • Camera selfie: 32 MP, Sony IMX615
  • Camera principală: 50 MP (Samsung S5KGN9) + 50 MP (Samsung S5KJN1) ultrawide

Debutul ar putea avea loc chiar în cadrul MWC 2024 din Barcelona. Cu siguranță vom afla mai multe detalii spre finalul acestei luni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing Phone (2a): Randarea ajunsă pe web s-a dovedit a fi falsă; Așa va arăta de fapt smartphone-ul!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type